neděle 28. května 2017

21. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Počasí se nám překulilo tak nějak rovnou do léta, takže vyloženě svádí k povalování u vody. Přesto vám vřele doporučuji udělat si čas na články o létajících strojích a zbraních v indických eposech, i o možném podvodu kolem nálezu faraona Tutanchamona...





Nemocní jsme, když se energie dostane z rovnováhy, tvrdí ikona tibetské medicíny

Ještě než vyjde slunce nad indickými Himalájemi, před dveřmi Ješeho Dhondena, ikony tibetské medicíny, která přitahuje pacienty z celého světa, postává řada lidí. Tato alternativní medicína stará několik století zažívá v Asii i mimo ni nový vzestup, ačkoli na ni vědecké kruhy pohlížejí skepticky.





Astravidjá – mýtus nebo skutečnost?

V paměti národa, ve starobylých textech se zachovávají někdy celá tisíciletí údaje, jež nám připadají na první pohled jako smyšlenka — ani ne tak pro svou fantastičnost jako pro to, že neodpovídají našim představám o dějinách.








PODVOD JMÉNEM TUTANCHAMON

Pochybnosti o pravosti tohoto slavného nálezu se odbornými kruhy šíří už řadu let. Podívejme se tedy pod kritickým úhlem na dostupné informace o jeho historii i na výzkum mumie a nalezených artefaktů.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Opozice Marsu se Saturnem v lidech podporuje agresivní tendence, nese krutost, chlad, násilí.
    Aspekt nepřeje horským sportům a pozor si dejte na zlomeniny nohou...
  • Ve středu začne působit kvadratura Slunce s Neptunem. Aspekt přináší konflikt mezi vůlí a ideály. Nese sebou tendence k myšlenkovým únikům a honbě za přeludy. Lidé jsou hyperemotivní a snadno ovlivnitelní. 
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat