neděle 10. září 2017

36. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujaly dvě události. Jednak to byla naprosto unikátní sluneční bouře, která je v období slunečního minima poněkud zvláštním jevem, ke kterému by podle současných poznatků v době minima nemělo dojít. Výtrysk koronární sluneční hmoty zasáhl Zemi a pravděpodobně poškodil i komunikační družice. Více se můžete dozvědět >>ZDE>>.

Druhým přírodním jevem, který mě fascinoval, je hurikán Irma. Pod následujícím odkazem se můžete podívat jak bouře doslova vysála vodu na plážích na Bahamách. 
http://www.huffingtonpost.com/entry/bahamas-water-receded-hurricane-irma_us_59b49f1de4b0dfaafcf84e86




Pyramidy nejsou hrobkami faraonů



Vědci objevují "silové pole" kolem lidského těla, kterým můžeme skutečně cítit

Zajímavý článek o výzkumu energetického pole kolem lidského těla, které je patrně zodpovědné za to, čemu se říká šestý smysl...



V roce 2002 jsem na svých stránkách upozorňoval na fotografii NASA, zachycující tzv. Adamův most, z eposu Ramajána
V následujícím článku, si o této památce můžete přečíst více...



Indie: Záhady Rámova mostu

Indie a Srí Lanka (Cejlon) jsou odedávna spojeny tajemnou mělčinou, kterou jak muslimové, tak i hinduisté považují za most vytvořený lidskou rukou. Relativně nedávno indičtí geologové určili, že tato ve skutečnosti umělá stavba je unikátní jak svojí délkou, která činí padesát kilometrů, tak i kolosálním objemem provedených prací.


 Překvapení na atolu Bikini: 70 let po jaderných testech kvete životem  

Na Bikini explodovalo 23 jaderných zbraní a také jedny plavky. Jenže krátery po termojaderných pumách vesele kolonizují koráli. Mohli bychom odkoukat jejich triky pro boj s rakovinou?






Graham Hancock: Jak byly postaveny pyramidy?

Jak si myslím, že byly postaveny pyramidy? Abych k vám byl upřímný, tak na tuhle otázku nemá odpověď nikdo. A pokud vám někdo tvrdí, že on/ona ví, jak byly pyramidy postaveny, pak neříká pravdu. My to prostě nevíme – opravdu nevíme.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Slunce se Saturnem v lidech vyvolává umíněnost, špatný úsudek, impulsivitu. Pozor by si měli dát i kardiaci.
  • Jupiter v opozici s Uranem. Aspekt vyvolává přehnanou impulsivitu a problémy s tepnami. V globálním měřítku zvyšuje možnost nehod a katastrof.
  • Od soboty bude působit opozice Marsu s Neptunem. Aspekt přináší hyperemotivitu, sklon k únikům a iluzím. 
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat