neděle 18. února 2018

7. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu.

Současná civilizace není v souladu s vyšším účelem života, a protože nevykazuje dosti známek, že by byla schopná napravit tuto nerovnováhu, směřuje ke svému zániku. Kromě viditelného konfliktu existuje i konflikt skrytý. Konflikt mezi voláním vnitřního hlasu, který nabádá člověka k hlubším věcem duchovního života, a mezi neustálým zmatkem, neustálým násobením potřeb, neustálou fyzickou a intelektuální činností, neustálými podněty k emočním přáním a trvalým působením egoismu. Od rasy, která toho ví tak mnoho o pomíjivých záležitostech a tak málo o Skutečnu, lze očekávat jen chaos.
Paul Brunton


VELKÁ PYRAMIDA V GIZE JE POSTAVENA V CENTRU ZEMĚ

Pyramidy zůstávají i tisíce let po svém postavení divem inženýrství, astronomie a matematiky.

Velká pyramida v Gize byla vytvořena v přesném bary-centru suchozemských mas tam, kde se protíná poledník s nejdelší dráhou přes pevniny s rovnoběžkou nejdéle se táhnoucí přes pevniny.







Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Marsu s Neptunem působí do čtvrtka. V lidech vyvolává chtivost, zaměřují se pouze na materiální oblast a díky tomu marní příležitostmi a možnostmi. Obecně pak způsobuje selhávání zavedených systémů.
  • Od středy bude působit kvadratura Venuše s Marsem. Aspekt vyvolává spory mezi pohlavími. Způsobuje náladovost.
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

2 komentáře:

  1. Hi, I think your website might be having browser compatibility issues.
    When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.

    I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much, I admit I think IE is a dead browser and I have not checked the compatibility.

      Vymazat