neděle 25. února 2018

8. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden se mi nejvíc líbila sobota v Jóga studiu Poděbrady, kde jsme s Gábinou realizovali náš seminář Tarot a intuice . Bylo to moc fajn a děkuji všem účastnicím za moc hezkou sobotu 😃.
Jinak se mi zdá, že nějak zamrzla i media, protože narazit na zajímavý článek je poněkud problematické. Zkrátka a dobře převažují plky.


Ollantaytambo

Ollantaytambo je beze sporu jedno z nejúžasnějších míst na Zemi. Zahalené tajemstvím, odborníci nejsou schopni vysvětlit, jak staré kultury postavily toto megalitické místo před tisíci lety bez moderních nástrojů. Tento starobylý komplex se nachází v nadmořské výšce kolem 3000 metrů. Je považován za jeden z nejdůležitějších a největších starověkých inckých míst v Peru. Zajimavé je, že mnoho odborníků se shoduje na tom, že Ollantaytambo dokonce ještě předchází samotnou říši Inků.



Tak následující článek je totální haluz. Jsem rád, že na tom nejsem psychicky tak, jako autoři této prapodivné teorie. Nicméně je to důkaz toho, kam až může  antropocentrismus a zahledění do "vědeckotechnického pokroku" dojít. 

Mohla by nám cizí civilizace hacknout planetu?  

Když už zachytíme nějakou zprávu z vesmíru, mohla by být nebezpečná? Riziko je prý malé, ale existuje. Opatrnosti není nikdy dost, obzvláště při čtení vzkazů mimozemských civilizací.



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do čtvrtka bude působit kvadratura Venuše s Marsem. Aspekt vyvolává spory mezi pohlavími. Způsobuje náladovost.
  • Ve čtvrtek nás čeká úplněk.
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat