neděle 24. června 2018

25. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Ve čtvrtek jsme se zúčastnili Dne jógy v Malešickém parku a všechny fotografie jsou z této akce.

Bestie se přifařila do sousedního stánku...


Gábina zpívala úvodní mantru "Ong namo"

Přišel i indický velvyslanec s manželkou

Mantru zpívali i děti

Společný stánek Be The Light a Buddhovy zahrady

Sousedi vzdorovali gravitaci


Záhadná ruská socha je 11 tisíc let stará – dvakrát starší než pyramidy

Záhadný dřevěný idol nalezený v ruském rašeliništi byl datován na 11 000 let stáří – a obsahuje kód, který nikdo neumí vyluštit. Šigirský idol je dvakrát tak starý jako pyramidy a Stonehenge – a je zdaleka nejstarší dřevěnou konstrukcí světa. Ještě záhadnější je to, že je pokryt tím, co experti popsali jako ‚zašifrovaný kód‘ – vzkaz od ztracené civilizace.




Stavitelé Stonehenge použili Pythagorovu větu 2000 let předtím, než se Pythagoras narodil

"Vidíme tu trojúhelníky a dvojité čtverce, které jsou jednoduchými verzemi pythagorejské geometrie," řekl pro The Telegraph editor knihy "Megalith: Studies in Stone", John Matineau .





Tělo stojí na vibracích, hmota přijde až poté, říká Deepak Chopra

Je jedním z předních učitelů celostní medicíny a osobního rozvoje. Jeho klienty jsou například Leonardo DiCaprio a Hillary Clintonová. „Zdálo se mi, že předepisuji příliš mnoho léků,“ říká americký lékař indického původu Deepak Chopra. Proto spojil východní léčitelské umění s tím nejlepším ze západní medicíny.







Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do úterý působí opozice Venuše s Marsem. Způsobuje rozpory mezi pohlavími, spory ve vztahu.
  • Do středy působí kvadratura Venuše s Jupiterem. Aspekt v lidech způsobuje nedostatek kritičnosti, lenost. Mají sklon k přílišnému utrácení, neznají míru v žádné oblasti. Zmatky v osobním životě, neuvážené uzavíraní partnerství.
  • Celý týden bude působit opozice Slunce se Saturnem. Aspekt vyvolává pocit mraků nad hlavou. Nese překážky v sebevyjádření. V lidech vyvolává pesimistický pohled na svět, chlad a nedostatek smyslu pro humor. 
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat