neděle 24. července 2016

Průlom: Nové testování DNA z 2,000-letých podlouhlých Paracaských lebek změní známou historii

Průlom: Nové testování DNA z 2,000-letých podlouhlých Paracaských lebek změní známou historii

Ze vzorků, mohla být získána pouze mitochondriální DNA (DNA z matčiny strany). Ze čtyř vzorků vlasů, nemohl být jeden sekvencován. Zbývající tři vzorky vlasů shodně vykázaly haploskupiny (genetická skupina obyvatel) H2A, které se nachází nejčastěji ve východní Evropě, a s nízkou frekvencí v západní Evropě. Kostní prášek z nejvíce podlouhlého lebky  laboratoře vyhodnotily jako typ T2B, který pochází z Mezopotámie a oblasti nynější Sýrie, v podstatě ze srdce úrodného půlměsíce. "Přepisuje to historii, jak ji známe," řekl Marzulli.
"Pokud se budeme držet těchto výsledků," píše Brien Foerster na svých internetových stránkách Hidden Inca Tours, "pak je historie stěhování lidí do Ameriky mnohem složitější, než jsme mysleli předtím."
Budou-li tyto výsledky potvrzeny dalšími testy, znamená to, že lidé z Evropy a Středního východu se stěhovali do Ameriky dlouho předtím, než se obvykle předpokládá.

Pokud jde o "cizí" součásti v původu lebek, to se možná nikdy nedozvíme. K testování DNA programy srovnávají  pouze dané vzorky DNA s těmi, které jsou již známé a ty jsou uloženy v obrovské databázi s názvem Gentech, ve Spojených státech. 
Další testování probíhá ve spoluprací z peruánskými archeology a ministerstvem kultury. Tyto počáteční výsledky jsou prostě počáteční.

Nicméně, LA Marzulli vysvětlil, že výsledky DNA se perfektně shodují s hypotézou, kterou zastával roky před tím, než bylo testování provedeno. To znamená, že Paracasští lidé jsou Nephilim. Nephilim, podle starých biblických textů, jsou potomky padlých andělů a pozemských žen, což má za následek hybridní jednotlivce a ti pocházejí z  oblasti Levant, stejných míst, která vystopovala DNA analýza Paracaských lebek.

Share:

0 komentářů:

Okomentovat