neděle 30. června 2013

27. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Máme tady prázdniny a stejně jako v minulých letech, tak i v tomto roce, bude Hadův týden v prázdninovém období redukovaný a poněkud nepravidelný. Stejně jako všichni ostatní, i já potřebuji odpočinek.

Bestie je připravená na všechno :-)



 Spící obr se probouzí, varují vědci hlídající změny klimatu


Kanárek v dole, který v minulosti sloužil jako varování před oxidem uhelnatým, tak popisuje arktický permafrost výzkumník Charlese Millera z NASA. Severské oblasti s věčně zmrzlou půdou jsou však podle něj nejen čidlem klimatických změn, ale zároveň se mohou uvolnit zde uložené zásob uhlíku a výrazně akcelerovat oteplování globálního klimatu.

Soška stará tisíce let se otáčí, jako by se do ní ukryl duch nebožtíka

Jako nevinné mysterium působí 2500 let stará egyptská soška v Manchesterském muzeu, která se otáčí pomalu dokola. Časosběrné video zachycuje její záhadnou rotaci.

Kde se vzalo chemtrails? 

Konspirační teorie o chemtrails vznikla v Ohiu v roce 1995. Je svědectvím toho, co může vzniknout z odporné aliance mezi dvěma muži vyznávající velmi pochybné hodnoty. Tito dva byli Larry Wayne Harris a Richard Lew Finke.

Voynichův rukopis je zřejmě opravdu napsán nějakým neznámým jazykem

Jeden z nejzáhadnějších textů, Voynichův rukopis z 15. století, se stále nepodařilo rozluštit. Bylo uskutečněno 25 pokusů o rozbor textu a jeho dešifrování, na kterých se podílely nejlepší mozky naší planety, a obsah stále není znám. I proto se někteří vědci přiklánějí k názoru, že jde jen o sofistikovaný podvod.
Nicméně poslední výzkum, jehož výsledky otiskl internetový magazín Plos One, dospěl k závěru, že rukopis skutečně nese nějaké poselství a byl zjevně napsán s cílem skrýt nějakou závažnou informaci.

Co přistálo u Horní Plané v roce 1985 ?

Jeden z typů sledovaných kruhů v trávě či jiné vegetaci jsou kruhy bez porostu, vypálené či jinak vytvořené. Případ, který má označení CG4.1985.07.00.CZ.CK - Horní Planá, vypráví o velmi zajímavé události.




Mějte se hezky...
Share:

0 komentářů:

Okomentovat