pátek 1. srpna 2014

Pozvánka na výlet do Japonské zahrady v Davli 10.8.

Zveme vás na dobročinnou akci, která se koná nedaleko Davle v neděli 10.8. v krásném prostoru japonské zahrady a také v nedalekém modrém domě. Výtěžek z akce jde na mzdu asistentky pedagoga pro Vojtu, který "vidí svět jinak".

Zatímco se bude jedna skupinka lidí scházet v modrém domě (4 km od japonské zahrady), tak druhá skupinka (naše skupinka) se sejde cca ve 12,30 h v překrásné japonské zahradě. Souběžně na těchto dvou místech provedeme meditaci v duchu celestiální komunkiace - mudra v pohybu s mantrou Sa rej sa sa, která pomáhá komunikaci a přináší prosperitu. Vytvoříme tak energetický most mezi těmito dvěma místy. Když budeme chtít, dopřejeme si v krásném prostředí japonské zahrady ještě jednu vedenou meditaci.

Děti a psi vítáni!

Kdo bude chtít může se poté přesunout procházkou 4 km na "DobrOběd" do modrého domu.

Vstupné do japonské zahrady je 60 Kč. Vstupné na DobrOběd je 369Kč za osobu, 456Kč za rodinu. Zaplacením těchto vstupných přispíváte na asistenta pedagoga pro Vojtu. Pokud budete mít zájem o DobrOběd je nutné včas svůj zájem nahlásit na e-mail vodickovaj@centrum.cz

Pokud vás výlet oslovil, napište mi, dohodneme si sraz na hlavním nádraží, odkud nám jede vlak v 10:55 do Davle, odtud se procházkou 2,5 km přemístíme do japonské zahrady.

Těším se na případnou viděnou! Jarda a Gábina a Bestie.



Další podklady najdete zde:


Share:

0 komentářů:

Okomentovat