neděle 6. ledna 2019

1. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu a v roce 2019. Fotografie dokumentují, že i v Nymburce na krátkou chvíli napadl sníh 😃.

Do dalšího roku mě napadá následující citát:

"Víme jen jednu věc. Absolutní existence, absolutní pohyb, absolutní směr, absolutní simultánnost, absolutní pravda, všechny tyto myšlenky: nikdy neměly a nemají žádný skutečný význam. "
-  Aleister Crowley






Zajímavý rozhovor o pobytu ve tmě...




Mount Pentelicus, hora poblíž Atén v Řecku, je důležitou oblastí po tisíce let. Je to místo dávného lomu, z něhož byl těžen mramor pro stavbu Parthenonu a dalších velkých staveb v Aténách během jejich zlatého věku.  Hora má ale také mnoho tajemství, které většinou obklopují konkrétní jeskyni, která získala přezdívku "Davelisova jeskyně".
Jeskyně Davelis nebo Pentelijská jeskyně, jak se běžně nazývá, je jeskyně skrytá borovými lesy. Na zadní straně 60 metrů dlouhé a 20 metrů vysoké jeskyně je síť tunelů, z nichž jedna vede k podzemnímu rybníku. Další tunel, podle jedné tradice, vede do pekla. Ačkoli jeskyně nevypadá příliš tajemně zvenčí, je místem mnoha zvláštních událostí, jako je pozorování stínových duchovních zjevení, UFO a dalších paranormálních entit.



Petra v Jordánsku láka milióny ľudí: Najväčšia záhada skalného mesta

Monumentálne stavby vysoké desiatky metrov. Ani jedna z nich pritom nebola postavená, všetky boli vytesané rovno do pieskovcovej skaly. A dodnes nás udivujú nielen svojou krásou, ale aj otáznikmi, ktoré sa zatiaľ nepodarilo rozlúsknuť. Kto postavil Petru a prečo?











Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Jupiteru s Neptunem v lidech vyvolává chtivost a způsobuje skandály. Lidé marní příležitosti a možnosti, často nesmyslně riskují. Aspekt často způsobuje selhání zdánlivě "neselhatelných" systémů. Nicméně aspekt vyvolává i zvýšený zájem o duchovno a mystiku. 
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.


Share:

0 komentářů:

Okomentovat