neděle 8. července 2018

27. Hadův týden

Evangelický kostel v Děčíně

Vítám vás v novém týdnu. Do nového týdne jeden citátek o otevřenosti mysli...

"Hřích, který je neospravedlnitelný, je vědomě a úmyslně odmítat pravdu, obávat se vědomí, aby toto poznání  neproniklo do vašich předsudků."
Aleister Crowley, Magick: Liber ABA: Kniha 4




Zvířata mají v indickém státě stejná práva jako lidé

Indický soud rozhodl, že všechna zvířata by měla mít stejná práva jako lidské bytosti, protože „mají prokazatelně osobnosti s odpovídajícími právy, povinnostmi a závazky každé živé osoby“.
V rozhodujícím rozsudku ve středu udělil Uttarakhandský vrchní soud postavení "právnické osoby, nebo subjektu" zvířatům v severním indické státu Uttarakhand.


TAJEMSTVÍ KLINICKÉ SMRTI: CO VIDĚLI LIDÉ, KTEŘÍ JI ZAŽILI

Co je po smrti? Tato otázka zaměstnává občas snad každého. Na světě ale existují lidé, kteří vědí a navíc jsou ochotni se o svůj zážitek podělit s ostatními. Co se tedy přesně děje v momentě, kdy je člověk ve stavu připomínajícím smrt?



Kdo má hodně testosteronu, kupuje extravagantní šunty  

Extra porce testosteronu dělá z mužů „zvířata“ a snadný cíl marketingu.

Stačí jednorázová dávka testosteronu a kupujícím změní jejich preference.













Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Stejně jako minulý týden je dominujícím aspektem opozice Slunce s Plutem. Jedná se o poměrně destruktivní aspekt. Lidé si před sebe staví neviditelné problémy a překážky a ničí sami sebe jejich "překonáváním". Aspekt ohrožuje zdraví především sebedestruktivním přístupem k sobě, k vnějšímu prostředí, k práci i k citovému životu. Aspekt také vyvolává nervozitu, nepokoj, tenzi. 
  • Od pátku bude Slunce v Raku poškozené a bude silně zvyšovat citovou zranitelnost. Pokud mají lidé pocit, že je nějakým způsobem ohrožen jejich citový život, jistota domova a primárního zabezpečení, pak jsou jejich reakce naprosto nepřiměřené situaci. Reagují vztahovačně, dezorientovaně, případně až depresívně.
  • V pátek 13.8. ve 4,48h bude stát Měsíc v novu, ve znamení Raka. Přinese nám velkou citlivost, až citovou křehkost. V tomto znamení Měsíc zesiluje ženskou energii a tím i empatii a soucit. Bohužel nov bude provázet i opozice Měsíce s Plutem a citlivost bude velice silná, přecházející až v nestabilitu citové sféry. Aspekt je obtížný zvlášť pro ženy. Bude také ještě více zesilovat působení Slunce, poškozeného opozicí s Plutem. 
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat