neděle 6. července 2014

27. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Pokud se chcete podívat na další fotografie z Islandu najdete je  >>>ZDE>>>

Leirhnjúkur
Leirhnjúkur

Minulý týden mne určitě nejvíce zaujal následující klip.  Je to určitě nejkrásnější klip jaký jsem kdy viděl...





Na Islandu přesunuli silnici, kvůli skřítkům

Na Islandu zastavili výstavbu nové silnice, důvod? Kvůli skřítkům. Trasa vedla kolem skalisek, v nichž elfové údajně přebývají, a stavba by je tedy rušila. Islandský úřad pro výstavbu silnic v Reykjavíku raději připravil alternativní trasu.

 

Egyptské svědectví o „konci světa“

Lidské ostatky pohřbené bez nejmenšího náznaku obřadů v hromadném hrobě pod vrstvou vápna
Na západním břehu starověkých Théb našli italští archeologové pohřebiště obětí epidemie ze 3. století, kterou tehdejší lidé považovali za počátek konce světa.

Následující článek považuji za zajímavý ne až tak obsahem (o přepólování planety Země jsem sám toho napsal dosti), ale spíše diskusí pod článkem. Neschopnost lidí přijmout smrtelnost vlastní, i lidské civilizace, je pozoruhodná.

Už za pár let může Země vypadat jako Mars

Odborníci z NASA soudí, že za velmi krátkou dobu může naše planeta dopadnout jako Mars. Hlavní příčinou její transformace mohou být podle nich díry v magnetosféře. Země je obklopena magnetickým polem, které nás chrání před sluneční radiací. Pokud o tento ochranný štít přijdeme, sluneční záření zničí všechno živé a planeta se promění v poušť.

Móc pěkný fejeton od pana Neffa...

FEJETON: Vědci zjistili

Vždycky se zatetelím radostí, když se v autorádiu ozve, že vědci zjistili. Tohle „vědci zjistili“ je osvěžující květinka v suchopáru referátů o zkáze všeho. Tohle poslouchám od rána do večera, pokud ovšem jedu autem od rána do večera.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do čtvrtka působí opozice Marsu s Uranem nese sklony k výstřednostem, nestálost a sklony k násilí. Způsobuje hádky a roztržky ve vztazích i mezi cizími lidmi. Vyvolává silné nervové napětí. 
  • Do pátku působí opozice Slunce s Plutem - jedná se o dosti nepříznivý aspekt. Lidé si před sebe staví vymyšlené překážky, které se snaží odstranit násilím. Aspekt vyvolává autodestruktivní nálady, pocity a deprese. Opozice má i negativní dopad na sexuální život.
  • Do soboty působí kvadratura Slunce s Uranem. Kvadratura Slunce s Uranem a a bude způsobovat že budeme umíněnější í a nervóznější než obvykle. Dejte si pozor na zbytečně impulsivní reakce.
  • Pozor na sobotní úplněk.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat