neděle 13. července 2014

28. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne tak nějak nic nezaujalo, je okurková sezóna, prázdniny...




Yellowstone: silnice se roztékají, oblasti uzavírají

Neposedná geologie národního parku Yellowstone roztéká asfaltovou silnici, čímž blokuje přístup do několika populárních gejzírů a dalších termálních jevů, a to na vrcholu turistické sezóny.Představitelé národního parku řekli, že zhodnocují, jak s problémem naložit.

Den, kdy vyschly Niagarské vodopády

Kde je mnoho vody, je i mnoho eroze. Nemohly by náhodou Niagarské vodopády spadnout a stát se z nich jenom velká peřej? Tím by velmi utrpěl turistický ruch a tak se rozhodlo, že se to pověří.

Sluneční erupce narušila rádiové spojení

V úterý večer narušila náhlá sluneční erupce krátce rádiové spojení v Evropě a Spojených státech. Goddarovo vesmírné středisko amerického Národního úřadu pro letectví a vesmír (NASA) ale ve středu ujistilo, že uvedená sluneční aktivita nepředstavuje pro lidi žádné nebezpečí.

Další anomálie z Marsu. Tentokrát jde o tajemnou kostku

Lovci záhad našli na Marsu další neobvyklý objekt. Podle nich nemůže jít o kámen, který vznikl přirozeným způsobem – na to je podle nich příliš pravidelný. Téměř dokonalá kostka se v přírodě prostě nevyskytuje. Ufologové se domnívají, že tento artefakt byl původně součástí nějaké stavby.

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • celý týden působí kvadratura Slunce s Marsem. Aspekt způsobuje plýtvání energií, lidé mají tendence ohrožovat svou činností vlastní život. Lidé jsou bojovní, choleričtí, mají tendence řešit spory násilím. 
Share:

0 komentářů:

Okomentovat