neděle 2. listopadu 2014

44. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujalo bezprecedentní vítězství novodobého kultu nad vědou. Bez ohledu na jasně prokázanou skutečnost, že žádný nárůst teplot se na matičce Zemi nekoná, Mezivládní panel pro klimatické změny OSN pokračuje dál s děsivými úvahami na téma "dědičného hříchu", se jménem "globální oteplování". Není divu, rozsévat strach a pocit viny je nutnost, vyděšenému stádu se vládne lépe... Ostatně na tom jsou postavené celé dějiny "západní civilizace". No a když už Bůh a Ďábel nejsou příliš "in", je třeba přijít s něčím modernějším. Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.




Na následující článek si jistě vzpomenu až se budu o Vánocích vyhřívat na lavičce u Labe a pozorovat jak se Bestie koupe :-)

Nadcházející evropská zima: „Meteorologové varují před mimořádným počasím“ 

Když alarmistické klimatické instituty chrlí články tvrdící, že globální oteplování způsobí ukrutně studené zimy, tak se tomu nesmíte divit, jelikož vědí, že něco je před námi, a tak jednají v předstihu, aby zachránili svou hroutící se klimatickou nauku, která ještě nedávno s vysokou mírou věrohodnosti předpovídala vlahé zimy beze sněhu.
Už vyšlo pár zpráv, které naznačují, že tahle zima by mohla být fakt mimořádná – přinejmenším ve velké části Severní Ameriky. Ale teď už se začínají rojit zprávy, že by tomu tak mohlo být i v Evropě.


Pohánějí kvantovou mechaniku paralelní světy?

Podle nové teorie Mnoha navzájem se ovlivňujících světů na sebe nejpodobnější paralelní vesmíry působí odpudivou silou, která má na svědomí zázračné jevy kvantové mechaniky.

Cukr není jed, aneb sladká obrana 

Cukr dostal nálepku zla zodpovědného za tloustnutí nemalé části lidské populace. Kampaň proti cukr zachází někdy tak daleko, že je označován za jed. Proto se proti hysterii postavili i odborníci, kteří před nadměrnou konzumací všeho sladkého varovali.

Kdo je pohřben uvnitř záhadné hrobky na dně Galilejského jezera?

V roce 2003 zachytily sonary 15 metrů pod hladinou Galilejského jezera v Izraeli odraz neobvyklého kamenného útvaru. Od té doby se rozjel výzkum, který odhalil, že jde o podivuhodnou stavbu starou tisíce let.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Tento aspekt působí globálně a způsobuje prudké situační zvraty. Odráží společenské a sociální pozadí a může na této úrovni prohlubovat krizové jevy. Ve vědě pak může přinést nové a překvapivé objevy.
  • Konjunkce Marsu s Plutem zvyšuje u lidí tendence k boji se zavedeným řádem, mstu a rebelování.
  • Od pátku působí kvadratura Venuše s Jupiterem. Způsobuje chaos a zmatky v osobním životě, může vyvolávat neuvážené uzavírání sňatků.
  • V neděli začne působit kvadratura Masu s Uranem. Způsobuje nestálost, násilí, nervové napětí, výbušnost.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat