neděle 23. listopadu 2014

47. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujalo asi nejvíce následující....Redakce Protiproudu informuje o vystoupení Václava Klause v Moskvě, kam za okázalého nezájmu českých médií přijel převzít cenu Jegora Gajdara, a přináší text jeho velmi zajímavého vystoupení. 





Nad Uralem explodoval v atmosféře další meteor



Jaká záhada mne překvapila u egyptské Nabta Playa? 

V poslední době se stále častěji v pořadech o záhadách starověkého Egypta setkáváme s megalitickou lokalitou Nabta Playa. Tam jsou kameny seřazeny do pásu Oriona. Chtěl bych však upozornit ještě na něco.

Záhada podzemních pyramid v Itálii trvá. 

Archeologové stále neví, k čemu tyto stavby sloužily a proč byly zasypány.
Archeologická bomba roku – tak před třemi lety nazval tisk objev pyramidálních staveb v podzemí italského městečka Orvieto.

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Slunce s Neptunem. Podporuje u lidí konflikt mezi vůlí a ideály. Lidé jednají dvojace, honí za naprosto nesmyslnými věcmi. Způsobuje snadnou ovlivnitelnost, hyperemotivitu a podvody.
  • Kvadratura Uranu s Plutem. Tento aspekt působí globálně a způsobuje prudké situační zvraty. Odráží společenské a sociální pozadí a může na této úrovni prohlubovat krizové jevy. Ve vědě pak může přinést nové a překvapivé objevy.
  • Do středy trvá konjunkce Marsu s Plutem, která zvyšuje u lidí tendence k boji se zavedeným řádem, mstu a rebelování.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat