neděle 7. prosince 2014

49. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Ještě jednou se vracím k týdnu minulému, kde jsem se zamýšlel nad podivným chováním medií k našemu prezidentovi. Přečtěte si následující článek. Můžete mu věřit, nemusíte, ale v každém případě se zkuste zamyslet.
Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? 




Byl na Rudé planetě život? Svědectví marťanských meteoritů

Před několika dny rozvířila internetové vody senzační zpráva: V marsovském meteoritu Tissint byly nalezeny stopy mimozemského života! Není to ovšem zdaleka poprvé, kdy někdo s podobným tvrzením přichází – a předešlé senzace vždy spíše vyšuměly. Jak to tedy s těmi kameny z Marsu vlastně je?

Skotský hřbitov Greyfriar´s v Edinburghu 

 Hřbitovy odjakživa v lidech vyvolávaly strach, jelikož se věřilo, že v průběhu noci se na nich zjevují duchové mrtvých nebo různé nadpřirozené jevy. Mnozí lidé, proto ještě i dnes, hřbitovy v průběhu hluboké noci raději zdaleka obcházejí. Na skotském hřbitově byl však ještě donedávna zakázaný vstup i ve dne. Proč?

Jak já těm zvířátkům závidím zimní spánek, aaach jo....

Tajemství hibernace odhaleno: Tělo savců tvoří samo nové svaly

Možná máte právě teď skvělou fyzičku, ale pokud strávíte zimu spánkem a bez přísunu potravy, vaše muskulatura vezme rychle za své. Savci, kteří přes zimu hibernují, však tento problém nemají. Namísto aby se s vypětím všech sil s probouzejícím se jarem vyškrábali z doupat, energicky vyskočí a rovnou se vydají na lov potravy.

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Tento aspekt působí globálně a způsobuje prudké situační zvraty. Odráží společenské a sociální pozadí a může na této úrovni prohlubovat krizové jevy. Ve vědě pak může přinést nové a překvapivé objevy.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat