neděle 28. června 2015

26. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden jsem neměl čas sledovat dění kolem sebe a to tak, že vůbec. Nicméně mne dostala zpráva - viz níže. Myslím tu o "chytrých plavkách". Zpráva by měla mít název "chytré plavky pro blbky" - plavečky inteligentní jsou zatím totiž pouze pro ženy.
Vezměte si absurditu celé věci. Samotné "opalovací krémy" jsou v podstatě úplně na nic. A teď si ještě koupíte debilnítko, které vás bude upozorňovat na nutnost naplácat na sebe ten sajrajt. V případě, že jste taková blbka, že ani to nezvládnete, potom cituji:
"...alarm může být vyslán i na chytrý telefon třetí osoby, která majitelku plavek namaže." No není to úžasné?






Francouzská firma nabízí chytré plavky napojené na smartphone

Po kartáčku na zuby nebo sportovních botách přicházejí na řadu „chytré“ plavky. Začala je vyrábět jedna francouzská firma z Alsaska. Bikiny vybavené solárním receptorem jejich nositelku přes chytrý telefon upozorňují, že se má namazat opalovacím krémem.



Byli faraóni mimozemšťané ?

Jak oznámily mnohé záhadologické zahraniční a po nich i naše weby, nové zkoumání DNA egyptských faraónů prokázalo, že v nich jsou mutace, způsobené záměrnými genetickými modifikacemi.
Zkrátka – faraóni byli mimozemšťané…



Útvar na povrchu planetky Ceres připomíná pyramidu: Má velikost Kilimandžára

Nové snímky, pořízené sondou Dawn, odhalují zvláštní útvar na povrchu Ceres, který svým tvarem připomíná pyramidu



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Od úterý působí opozice Slunce s Plutem. Jedná se o dosti nepříznivý aspekt. Lidé si před sebe staví neviditelné a vymyšlené překážky, které se snaží odstranit násilím. Aspekt v nich vyvolává autodestruktivní nálady a pocity. Aspekt má negativní vliv na sexuální život.
  • Ve čtvrtek pozor na úplněk. 
Share:

0 komentářů:

Okomentovat