neděle 27. září 2015

39. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne toho moc nezaujalo. Tak aspoň fotografie zásadního objevu u Nymburka - strom Brejlovník.

Brejlovník...
Vzpomínka na letní Krkonoše:

Na Modrém potoce...


"Tiskovka" NASA

Americký Národní úřad pro letectví a vesmír (NASA) svolal na pondělí tiskovou konferenci, která má odhalit „zásadní objev“ týkající se Marsu. Oznámení okamžitě vyvolalo spekulace o povaze onoho zásadního zjištění včetně možnosti života na rudé planetě.


Na státní svátek sv. Václava spatříme úplné zatmění Měsíce a superúplněk

V pondělí 28. září 2015, na státní svátek sv. Václava, spatříme v časných ranních hodinách úplné zatmění Měsíce. Náš kosmický soused se vnoří do stínu Země a díky zemské atmosféře, která láme do zemského stínu načervenalý odstín slunečního záření, chytne Měsíc nezvyklý naoranžovělý až narudlý nádech. Úkaz bude v Česku pozorovatelný takřka v celém průběhu. Fáze úplného zatmění potrvá 1 hodinu 12 minut. Znovu takový úkaz spatříme až v roce 2018. Tiskové prohlášení České astronomické společnosti a Astronomického ústavu AV ČR, v. v. i. číslo 213 ze 22. 9. 2015.




Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do středy bude působit kvadratura Marsu s se Saturnem. Způsobuje krutost, chlad a násilí. V lidech vyvolává tendence násilím zasahovat do standardních situací a to velmi bezohledným způsobem.
  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt podporuje vznik skandálů a v lidech podněcuje hladovost po penězích.
    Aspekt může způsobovat i promarnění příležitostí pro úspěšné dokončení plánů.
  • Opozice Marsu s Neptunem způsobuje hyperemotivitu, sklon k útěkům od reality do světa iluzí.
  • Od pátku bude působit kvadratura Slunce s Plutem. V lidech vyvolává sebedestruktivní sklony, lidé řeší neexistující překážky.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat