neděle 11. října 2015

41. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Událostí číslo 1. týdne uplynulého je určitě masová demonstrace v Německu namířená proti dohodě TTIP, proto jí věnuji první odkaz. Nemůžu se zbavit dojmu, že svět po podepsání hodnoty TTIP popsal ve svých románech až jasnovidným způsobem William Gibson - svět ovládaný megakorporacemi (Klokane vzpomínáš na náš rozhovor před 10 lety?).


Podzim - slepe rameno Labe



Největší demonstrace v historii Německa (video). 

TTIP – Wikileaks nabízí 100.000 eur.
V evropské uprchlické krizi se ztrácejí jiná témata, která rovněž souvisí se zotročením Evropy a jedním z nich je Transatlantická dohoda TTIP, která má být podepsána do konce roku. Bylo udivující (?) , že volání po urychlení podpisu bylo hlavním tématem projevu kancléřky Merkelové na VS OSN koncem srpna – jinak řečeno, kancléřka Merkelová ani pod nezvladatelným náporem uprchlíků neztrácí ze zřetele splnění všech globalizačních cílů, ke kterým se zavázala.

Dávný sesuv kráteru kapverdské sopky rozpoutal děsivé megatsunami

Ohromné balvany vyvržené silou oceánu na Kapverdách potvrzují úder megatsunami po sesuvu východní stěny sopky Pico de Fogo před 73 tisíci let.

Rozbouřil meteorit na konci křídy divoké soptění?

Třeba nemá smysl se ptát, jestli neptačí dinosaury vyhubil meteorit nebo gigantické soptění. Co když meteorit v Chicxulubu otevřel stavidla vulkánům v Dekkánu a dinosauři to odnesli?


Mimochodem, pod následujícím článkem mne zaujala diskuse :-) Zdá se, že pro většinu lidí jsou paradoxy kvantové fyziky hrubě nepřijatelné, v této natvrdlosti zvláště vynikají ti, kteří se pokládají za křesťany...

Žádné sci-fi. Kvantová fyzika potvrzuje: Budoucnost způsobuje minulost

Experiment provedený skupinou australských vědců prokázal, že to, co se stane s částicemi v minulosti, je závislé na tom, zda jsou budou pozorovány v budoucnosti. Do té doby jsou jen abstrakcí – neexistují.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Opozice Slunce s Uranem přináší umíněnost, impulzivitu a špatný úsudek.
  • Do středy působí kvadratura Venuše se Saturnem a období rozhodně nelze doporučit jako vhodné pro uzavření svazku. Lidé pociťují věrnost jako okovy a vztah jako vězení.
  • Opozice Venuše a Neptunu podporuje nevěru.
  • Do úterý působí opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt podporuje vznik skandálů a v lidech podněcuje hladovost po penězích. Aspekt může způsobovat i promarnění příležitostí pro úspěšné dokončení plánů.
  • Opozice Marsu s Neptunem způsobuje hyperemotivitu, sklon k útěkům od reality do světa iluzí.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat