neděle 18. října 2015

42. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne potěšily a zaujaly dvě zprávy, které najdete v odkazech. Ta první se trochu pere s tou druhou, ale protože jsme optimisti, tak se v tom přeci nebudeme vrtat. Na obrazovky se v lednu vrací Akta X. Je to super, měl jsem pocit neúplnosti světa bez tohoto seriálu :-)


 

Druhá zpráva je taky zajímavá. Jak zjistíte níže, objevila se nově předpovězená katastrofa, vycházející z reálné skutečnosti. Vychází ze stále narůstajího množství zemětřesení na americkém kontinentu, která mají stále vzrůstající sílu. Přiznám se, že mne autor předpovědi potěšil, neb nejede v duchu současného trendu "všechno dobře dopadne". Pokud by měl ale zmíněný katastrof pravdu, pokračování seriálu Akta X patrně neuvidíme...
Takže uvidíme jak to dopadne :-) The truth is out there!

Poslední zvěstí je, že jsem na fotoblog přidal fotky z letních Krkonoš.
Studničná hora a Čertův hřeben





Seriál Akta X se v lednu vrací s novými příběhy

New York - Po třináctileté absenci se 26. ledna 2016 vrátí na televizní obrazovky kultovní sci-fi seriál Akta X, potvrdili a upřesnili v neděli v New Yorku předchozí zprávy představitelé projektu televizní sítě Fox. V nových šesti příbězích se v rolích agentů FBI Foxe Muldera a Dany Scullyové opět objeví herci David Duchovny a Gillian Andersonová.


Již dnes může dojít k zemětřesení, které zničí půlku světa!

Miliony lidí by mohly zemřít při rozsáhlém zemětřesení, k němuž by mohlo dojít již 17. října. O nadcházejícím kataklyzmatu lidstva informoval jaderný inženýr z University of London Mehran Keshe.

Svět je ovládán psychopaty 

Žijeme v neklidném, nejistém a nebezpečném světě. Dochází k procesům, jejichž důsledky lze těžko dohlédnout. Staré neplatí, současnému nevěříme a budoucího se obáváme.
Jsme zahlcováni informacemi a ještě více dezinformacemi jako nástrojem masivní a všudypřítomné manipulace. Jedním z klíčových důvodů tohoto stavu je skutečnost, že svět je do značné míry ovládán psychopaty.

Objevil teleskop Kepler megastrukturu mimozemské civilizace?  

Nejspíš ne. Naštěstí. Ale pouhá možnost něčeho takového rozvířila divoké dohady po celém světě. Divy z teleskopu Kepler neberou konce.

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do čtvrtka působící opozice Venuše a Neptunu podporuje nevěru.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat