neděle 1. listopadu 2015

44. hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Tak nějak mne minulý týden nic nezaujalo. Snad jediné. Středa večer, Gábina cosi kutí na počítači. Po chvíli zoufale praví: "Po každé, když zadám do vyhledávače na "ulož to" výraz "kundalini jóga", tak na mě vyskočí tabulka s varováním, že jdu na porno. Já se to už bojím rozkliknout co na mě vyskočí..." Koukám na to a fakt, ach jo. České weby prostě nezklamou...:-)




Závěr studie NASA je v rozporu s tvrzením IPCC

Podle nejnovější studie glaciologů z NASA je celkový přírůstek antarktického ledu větší než je jeho úbytek a Antarktida jako celek, led hromadí. Mezivládní panel pro změnu klimatu tvrdí opak.
Z nejnovější analýzy satelitních dat Antarktický led vykazoval v letech 1992 to 2001 roční nárůst 112 miliard tun, zatímco celkový úbytek v letech 2003 a 2008 činil ročně jen 82 miliard tun. Toto zjištění zpochybňuje závěry celé řady studií, včetně těch uváděných Mezivládním panelem pro změnu klimatu (IPCC), jehož zpráva z roku 2013 říká, že v Antarktidě pevninského ledu ubývá.


Satelit NASA zachytil v Kazachstánu záhadné pravěké obrazce, viditelné jen ze vzduchu

Satelitní snímky stepi na severu Kazachstánu odhalily dosud neprozkoumané záhadné obrazce. Mají formu čtverců, křížů, čar a kruhů o velikosti několika fotbalových hřišť. Vidět jsou jen z výšky a jejich stáří se odhaduje na 8000 let. Kdo a proč je vytvořil, zůstává záhadou.



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Saturnu a Neptunu symbolizuje rozklad, hroucení hodnot. U lidí se projevuje nestálost, rozkolísanost
Share:

0 komentářů:

Okomentovat