neděle 8. listopadu 2015

45. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Nejsilnějším zážitkem minulého týdne je pro mne určitě poctivá podzimní rýma, kterou jsme s Gábinou chytli. Je to zajímavé, jeden den jste čilý, aktivní, přiměřeně inteligentní pár a druhý den, jak mávnutím kouzelného proutku, je z vás duo huhlajících vetřelců stižených Alzheimerem. Fakt je s podivem jak pitomá rýma z člověka udělá přiblblé monstrum, neschopné základních úkonů. Nalezení mobilního telefonu je nepředstavitelný problém, dvě hodiny po zdařené akci zjišťujete, že jste ho sice našli, ale nezapnuli. Komunikace vázne, neb slova a myšlenky těch druhých neproniknou do vaší hlavy, zvětšené zhruba na průměr 50 cm.
Nicméně jsme zaznamenal nejen své zdebilnění, ale i zdebilnění spousty dalších lidí. Rýma patrně řádila i v řadách Genderové expertní komory. Mimochodem o její existenci jsem neměl do pátku nejmenší tušení. Jak jinak si vysvětli následující zprávu - Akademie věd ukončila výstavu aktů. Nahé ženy vyvolaly pobouření. O tom jak silně pak byla nakažena rýmou autorka článku z dalšího odkazu, raději ani nepřemýšlím.... Akademie čili nevěstinec. Ženské akty místo publikace výzkumů.
Nebo je všechno jinak? Pokud to rýmou není, nahání to poněkud hrůzu...
Podzimní ráno


Ohromná část světa hoří. Proč nás to nezajímá?

Požáry zuří po celé pět tisíc kilometrů dlouhé Indonésii. Z mnoha důvodů jde o událost jednoznačně důležitější než cokoliv jiného, co se právě děje. Jak je možné, že se o tom téměř nedovídáme?


Kanada má ministra obrany v turbanu. V Česku by to byl konec světa

Kanadský liberální premiér Justin Trudeau včera jmenoval ministrem obrany bývalého detektiva a podplukovníka v záloze Harjita Sajjana. Sajjan je sikh - a tedy nosí tradiční oděv bán, jehož součástí je turban.




Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Saturnu a Neptunu bude tento týden silnější než v týdnu minulém. Symbolizuje rozklad, hroucení hodnot. U lidí se projevuje nestálost, rozkolísanost
Share:
Místo: Nad Elektrárnou, 288 02 Nymburk, Česká republika

0 komentářů:

Okomentovat