neděle 29. listopadu 2015

48. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Tak nám začal advent... Přemýšlel jsem, co chytrého bych v úvodu týdne napsal, ale po projetí zpráv mě napadl následující citát.
"Rozpadající civilizaci nemůže před apokalypsou zachránit nic jiného, než to, že vynese na světlo pravdu o sobě samé. Žádná ekonomická reforma, žádná politická reforma nás nemůže zachránit. Jediná možná záchrana musí přijít zevnitř. Je nutné změnit myšlení, zušlechtit charakter a ovládnout city. Lidstvo se bude muset poučit ze svých chyb pomocí kosmických lekcí. Zákon vyrovnání je neúprosný, bere v úvahu nejen spáchané činy, ale také činy opomenuté. Příliš dlouho jsme otáleli s pomocí ohroženému lidstvu. Utrpení světa je z velké části karmické a následky, které poneseme, se dotknou všech, protože lidstvo je na sobě zcela závislé. Necháváme-li ostatní lidi v utrpení nebo nevědomosti, děláme to na své vlastní nebezpečí, protože jsme jednotou."
Paul Brunton



Obklopují naší planetu vlákna temné hmoty?

Černé díry nejspíš nemají vlasy, ale Sluneční soustava je možná mnohem vlasatější než jsme si mysleli.
Asi už je zbytečné psát, jak je temná hmota záhadná, zneklidňující, divoce vzrušující, no prostě temná. Jen necelých 5 procent hmoty a energie v pozorovaném vesmíru tvoří běžná, viditelná, čili baryonická hmota. Naopak téměř 27 procent představuje právě temná hmota, o které tušíme, že tam někde je, stále nám ale protéká mezi prsty. Zbývajících více než 68 procent připadá na temnou energii, o které je snad lepší ani nemluvit a nedráždit přízraky z nepopsatelných hlubin nočních můr astrofyziků.


V Tutanchamonově hrobce je na 90 procent tajná komora. Mohla by skrývat hrob Nefertiti

Odborníci na základě nových analýz si jsou už na asi 90 procent jisti, že v Tutanchamonově hrobce existuje tajná komora. Oznámil to egyptský ministr pro památky Mahmúd Damátí. Komora by podle egyptologa Nicholasa Reevese mohla skrývat hrob egyptské královny Nefertiti.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do pátku působí kvadratura Slunce s Neptunem. Způsobuje hyperemotivitu, konflikt mezi vůlí a ideály, dvojakost, snadnou ovlivnitelnost.
  • Kvadratura Saturnu a Neptunu symbolizuje rozklad, hroucení hodnot. U lidí se projevuje nestálost, rozkolísanost. Jak je vidět na současné situaci, aspekt je skutečně funkční.
  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Od úterý působí  opozice Marsu s Uranem. Vyvolává nervové napětí, výbušnost, nestálost, sklony k násilí.
  • Od úterý bude působit i kvadratura Marsu s Plutem. Vyvolává sklony k fatalitě.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat