neděle 15. listopadu 2015

46. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Víkend je poněkud vzrušený. Události ve Francii jsou mediální bombou č.1. Lidé se předhánějí s projevy solidarity. Masakr v Paříži vládne i sociálním sítím. Naše zešílevší civilizace plodí čím dál odpudivější plody. Nenávist plodí stále větší nenávist a konec tento kolotoč mít nikdy nebude.
Zvláštní na celé situaci je ten fakt, že do dnešního dne nikdo neukázal na skutečného viníka. Kdo je skutečným zakladatelem IS? Kdo vycvičil jeho "experty"? Kdo umožnil jeho rozkvět? Kdo vyzbrojil IS? Kdo ho v podstatě chránil před syrskou armádou? Odpovědi jsou jednoduché, ale jak už to tak bývá, jednoduché odpovědi a jednoduchá řešení nemá nikdo v lásce, příliš totiž zavání pravdou.
Než vám média úplně vymyjí mozek, zkuste se zamyslet nad článkem >>ZDE>>
Také doporučuji článek pod prvním odkazem níže. Shodou okolností jsem ho objevil den před Pařížským masakrem.



Pod vlajkou strachu: Virtuální svět médií

Jednou z osvědčených a zároveň nejúčinnějších propagandistických metod je vzbuzování strachu.

Z předchozích článků už víme, že jednoduchá, dobře srozumitelná lež vždy porazí složitou pravdu. Víme také, že propaganda se neobejde bez oslovení emocí a představivosti. Osvědčenou a zároveň jednou z nejúčinnějších metod zůstává vzbuzování strachu.


Všechna vědecká média přinesla před časem zprávu, že pod zemskou kůrou (a nikoli ve středu Země, jak to oznámilo pár zmatených webů…) je celý podzemní oceán, plný vody.

Úsloví, že pes je nejlepším přítelem člověka, má v sobě více pravdy, než by se mohlo na první pohled zdát. Předek psa – vlk – byl totiž prvním druhem, který si kdy člověk ochočil. To je ovšem jediná věc, kterou můžeme o domestikaci vlka prohlásit s jistotou.


Průzkum pyramid: Experti objevili teplotní anomálii ve Velké pyramidě

Bude souviset s novými objevy?
Jaká tajemství ještě skrývá Velká Chufuova pyramida?
Odborníci po dva týdny proměřovali teplotu uvnitř slavných egyptských pyramid v Gíze. Měření probíhala celý den, od úsvitu až po vychládání pyramid po západu Slunce.

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Saturnu a Neptunu symbolizuje rozklad, hroucení hodnot. U lidí se projevuje nestálost, rozkolísanost. Jak je vidět na současné situaci, aspekt je skutečně funkční.
  • Od středy bude působit kvadratura Venuše s Plutem. Aspekt narušuje milostný život, destabilizuje ho. Rozvíjí i pomluvy.
  • Ve čtvrtek se ještě přidá opozice Venuše s Uranem. Aspekt může způsobovat náhlé rozchody, zlomy v lásce. Přeje ale filmovému umění a módnímu návrhářství. Obecně pak vyvolává citové napětí.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat