neděle 27. prosince 2015

52. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Doufám, že jste měli Vánoce tak pěkné a klidné jako my. Těsně pře svátky jsme byli několik dní i u příbuzných v Bratislavě a na Děvíně vznikli i dvě fotečky, které najdete níže. Z jedné z nich vzniklo i "péefko", neb si myslíme, že Děvín jaksi patří i k naší historii i budoucnosti...
Přeji vám do nového roku všechno krásné. Ať máte další rok co nejklidnější a najdete v něm svůj kousek štěstí. A nedá mi to abych nepřipojil i krátký, leč hrubě poučný citát.


"Většina lidí je vedena k tomu, aby získali to co ještě nemají, jsou trvale nespokojeni s tím co mají aniž by mohli pocítit vnitřní mír. Zdá se, že toho ve světě můžeme tolik získat, a přitom nejsme schopni získat vnitřní mír, který je jedinou věcí kterou opravdu potřebujeme. Ženeme se za svými touhami a zábavou tak intenzivně, až je naše pozornost trvale zaměřena ven, a jen vzácně do nitra. Snažíme se setrvat v neustálé činnosti, což souvisí s neklidem naší mysli. Lidé, kteří jsou neustále ponořeni v činnosti svých pěti smyslů nemohou chápat mysticismus ani nebudou nakloněni jeho provádění. Takováto přílišná extroverze způsobuje nevyrovnanost v životě člověka."
Paul Brunton





Vědci vymazali „pauzu“ v oteplování

Vědci odmítají zveřejnit, jak a proč z dějin vymazali „pauzu v oteplování“. Podobně jako kdysi Michael Mann odmítal zveřejnit, jak a proč vymazal z dějin“malou dobu ledovou“.
Americká agentura pro oceány a atmosféru (NOAA) v čele s Thomasem Karlem včervnu 2015 vydala senzační studii (tzv. „pause buster“), která vymazala legendární„pauzu v oteplování“ z dějin. Vědci prostě přepsali historické záznamy...

Obří komety jako hrozba civilizace

Komety máme spojené se symbolem svátků vánoc, radosti a zvěstováním mudrcům, že Mesiáš je již na světě. Z článku v nejnovějším čísle časopisu vydávaném Královskou astronomickou společností ve Velké Británii ale vyplývá, že jsou pro život na Zemi spíše hrozbou a to mnohem větší, než jsme si kdy byli ochotni připustit.

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Merkuru s Marsem způsobuje hádky, pomluvy. Způsobuje zátěž nervového systému a neuvážené, zbrklé jednání.
  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • V neděli začne působit kvadratura Venuše s Neptunem. Způsobuje zklamání v milostném životě. Podporuje nevěru. Lidé nejsou schopni přijímat realitu v citovém životě.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat