pondělí 4. ledna 2016

53. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Přemýšlel jsem, co nejdůležitějšího vám doporučit do roku 2016. Po projetí zpráv na internetu je mi to jasné. Nemůžete se obejít bez následující příručky. Co na tom, že vznikla v roce 1897... Doufám, že vám bude dobrým rádcem po celý rok :-) Stahujte >>ZDE>>

Vánoční fotografie :-)




Facebook, Instagram a Twitter likvidují internet

Hossein Derakhshan byl v Íránu r. 2008 uvězněn na 20 let za své komentáře, zveřejňované na svém silně čteném blogu. Když byl r. 2014 omilostněn a propuštěn, zjistil, že internet se za posledních šest let změnil - přišel o moc měnit svět a stal se pouhým nástrojem pro šíření nekonečného množství trivialit. Způsobily to sociální sítě.


Američtí republikáni by bombardovali Aladdinovo fiktivní město!

Téměř polovina příznivců Demokratické strany Spojených států vyjádřila svou ochotu přijmout uprchlíky z fiktivního města, ve kterém žil Aladdin ze stejnojmeného animovaného filmu Walta Disneye.



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Slunce s Uranem přináší celý týden umíněnost, špatný úsudek, nervové napětí. Převažuje impulzivita, přehnaná touha po nezávislosti.
  • Do pátku působí kvadratura Merkuru s Marsem.  Způsobuje hádky, pomluvy. Způsobuje i zátěž nervového systému a neuvážené, zbrklé jednání.
  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Do čtvrtka bude působit kvadratura Venuše s Neptunem. Způsobuje zklamání v milostném životě. Podporuje nevěru. Lidé nejsou schopni přijímat realitu v citovém životě.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat