neděle 7. února 2016

5. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujal fakt, že v naší ideální republice již vládne naprostý a dokonalý pořádek a systém. Poslední vadou na kráse naší země, kde se nefetuje, nechlastá, nekrade a nepodplácí, jsou kuřáci. A protože jejich současné buzerování ještě nestačí, je potřeba počmárat krabičky cigaret "nepěknými" obrázky. Zkrátka a dobře s počmáranými krabičkami cigaret bude v naší zemi lépe. Hezký článek k tématu jsem našel v Reflexu...




K následující zprávě. Je z ní evidentní, že vlastně vůbec k žádnému výbuchu nedošlo. Celá událost má znaky všech ostatních hlášení, přicházejících z celého světa a zaznamenávajících záhadné zvuky, "výbuchy" a otřesy. Všechny tyto události končí vždy stejně - příčina neznámá...

Školou ve Švédsku otřásl výbuch, záchranáři nic nenašli

Střední školou v jihošvédském Karlstadu otřásla silná exploze, jejíž příčiny jsou nejasné. Nejdříve se podle švédského listu Aftonbladet spekulovalo o bombě v tělocvičně, policie ale na místě nenašla žádné části možného výbušného zařízení. Při výbuchu nikdo neutrpěl zranění.


V březnu mine Zemi nejistě letící asteroid. Bližší proletí v září

MYS CANAVERAL Kolem Země počátkem března proletí asteroid s velmi nejistou trajektorií. Podle amerických vědců planetu z astronomického pohledu těsně mine v menší vzdálenosti než satelity na geostacionární dráze, ale možná nakonec půjde až o několik milionů kilometrů. V každém případě prý nyní srážka nehrozí.


Lidé, kteří vyhrají, mají příště větší sklony podvádět

Myslíte si, že vítězové jsou nad věcí? Že hrají fér, že nemají důvod podvádět, vždyť už vyhráli? Tak to jste vedle.


Francie je první zemí na světě, kde velké supermarkety nesmí vyhodit neprodané jídlo. Dají ho zdarma charitě

V mnoha zemích světa se snaží obchody dávat potřebným potraviny, které neprodají. Ale ve Francii z toho udělali zákonodárci instituci. Supermarkety v zemi galského kohouta podle nového zákona už nesmí vyhazovat nebo ničit neprodané jídlo. Musí ho věnovat zdarma charitám nebo jídelnám pro lidi bez domova. A platí to bez výjimky u všech větších podobných obchodů.



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Celý týden působí kvadratura Slunce s Marsem. Lidé pod vlivem tohoto aspektu plýtvají energií, zbytečně riskují a ohrožují svůj život. Cholerické výlevy.
  • Do úterý působí kvadratura Venuše s Uranem. Způsobuje náhlé rozchod, prudké zlomy v lásce. Způsobuje silné citové napětí. Naopak přeje světu módy, filmu, umění.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat