neděle 31. ledna 2016

4. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne asi nejvíc zaujala zpráva pod prvním odkazem. Nevím co si o ni mám myslet, neb je tak fantaskní, že ji člověk tak nějak odmítá pobrat. Inu uvidíme :-)

Nicméně mne pobavil i nápad pana Babiše snížit DPH pro pivo a tím ho zlevnit. Patrně chce pro ČR zajistit první místo na světě ve spotřebě alkoholu na věčné časy :-) Hezky onen nápad působí v kombinaci se zprávami v minulém "Hadově týdnu" :-). Vláda postupuje skutečně koncepčně....

Ještě jedna zimní fotka



Následující zpráva nějak unikla médiím. Skutečně se nejedná o "fake", originál najdete na tomto odkazu: http://www.thunder-energies.com/docs/ITE-paper-12-15-15.pdf


Nový teleskop zaznamenává neviditelné, pozemské subjekty, s inteligentním pohybem

Nová zpráva zveřejněna v posledním vydání časopisu American Journal of Modern Physics odhalila překvapivý objev - nově vyvinutý dalekohled s konkávními čočkami, vyfotografoval "Neviditelné Pozemské Subjekty (ITE)" kolem Země, které jsou pro lidské oko neviditelné, stejně jako pro konvenční Galileo dalekohledy se spojkovými čočkami. Ještě překvapivější je fakt, že pozorované subjekty se pohybovaly  na noční obloze "inteligentně".



112letá babička a její recept na dlouhověkost: vykouřit 30 cigaret denně

Nepálská stařenka Batuli Lamichhane tvrdí, že za tajemstvím jejího dlouholetého života stojí kouření. S cigarety začala prý jako sedmnáctiletá. A ani dnes, tedy téměř po sto letech, si tuto vášeň nenechá odepřít. „Denně vykouřím třicet cigaret, nevidím na tom nic špatného. Je mi jedno, kolik mi je. Vím, že už jsem hodně stará. Během mého dlouhého života se ve světě změnila spoustu věcí,“ uvedla Batuli.


Stane se zmutovaná zika globálním ohrožením?

Původně nevýrazná horečka zika z příbuzenstva klíšťové encefalitidy se začala lavinovitě šířit po celém světě. Pak vyšlo najevo, že viry zika pronikají placentou do lidských plodů a ničí jim mozky. Virologové mají plné ruce práce.



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do čtvrtka působí kvadratura Merkuru s Uranem. Lidi svádí k sarkasmům a pomluvám. Vyvolává i nervovou labilitu. Narušuje porozumění v rodinném prostředí, vyvolává generační konflikty. Pozor na nebezpečí při cestování.
  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Celý týden působí kvadratura Slunce s Marsem. Lidé pod vlivem tohoto aspektu plýtvají energií, zbytečně riskují a ohrožují svůj život. Cholerické výlevy.
  • Od čtvrtka působí kvadratura Venuše s Uranem. Způsobuje náhlé rozchod, prudké zlomy v lásce. Způsobuje silné citové napětí. Naopak přeje světu módy, filmu, umění.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat