neděle 23. října 2016

42. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujalo následující...
Jak jsem již na těchto stránkách několikrát zmínil, Island je fascinující tím, že v této zemi je možné cokoliv. I to co je ve zbytku světa naprosto nemyslitelné.
Tentokrát je to skutečnost, že Island si dovolil stíhat bankéře jako zločince. Island shledal devět vrcholných bankéřů vinnými a odsoudil je k desetiletím žaláře za zločiny spojené s ekonomickým krachem 2008.


Podzimní...



Pokud aspoň trošku vládnete ruštinou, video vřele doporučuji....

Neznámý Krym. Co bylo objeveno v jeskyních Čufut Kale. 

Anomální zóny. 
2.10.2016. V tomto vydání pořadu "Země. Území tajemství ", se dozvíte, proč průzkumníci tajemných jeskyní nemluví o tom, co se jim podařilo nalézt, a proč na  první expedici do těchto míst dohlížel předseda KGB SSSR Felix Dzeržinský. Na jaře roku 1922 byla na Krymský poloostrov poslána skupina vědců, která měla prozkoumat oblast kde se nachází Čufut Kale. Hlavním cílem expedice bylo najít ztracenou civilizaci a podzemní města.



Kniha z 18. století prokazuje, že pozemšťané jsou s UFO konfrontováni už po staletí

Latinská učebnice matematiky, která vyšla v roce 1716, má na přebalu vyobrazené UFO, jež se vynořuje z oblaků. Objekt vypadá přesně tak, jak »létající talíře« popisují současníci, kteří s nimi přišli do styku. Učebnici »Liber De Coloribus Coeli, Accedit Oratio Inauguralis De Deo Mathematicorum Principe« napsal Johann Caspar Funck.


BARMA: NEČEKANÝ NÁLEZ DRAHOKAMU

Horníkům ve státě Kačin na severu Barmy se podařil neuvěřitelný kousek. Našli obrovský nefrit, jehož hodnota dosahuje 4 miliard korun.




Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do pátku působí kvadratura Venuše s Neptunem. Nepříznivě ovlivňuje milostný život. Podporuje nevěru, zradu. Lidé nejsou schopni unést realitu v lásce a utíkají před ní. Aspekt také podporuje záněty krku a nosohltanu.
  • Od úterý bude působit kvadratura Marsu s Uranem.Způsobuje nervové napětí, výbušnost, sklon násilně ukončovat konflikty.
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat