neděle 30. října 2016

43. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Tak máme za sebou poněkud veselé oslavy 28. října. Nejlegračnější na celé věci je ovšem skutečnost, že v celé komedii není úplně jasné kdo je lhář a padouch (viz například tento odkaz Útoky na Miloše Zemana - na povrch vylézají čím dál zajímavější věci) a padají první žaloby (například tady: Kauza Brady má dohru). A to že pan ministr Herman má s pravdou trošku problémy je evidentní. Za sebe musím říct, že pan Zeman jako prezident republiky je pro mne nepříliš povedeným vtipem. Ale respektuji volbu většiny lidí v této zemi, pročež mu nehulákám pod okny. A tak je pro mne dalším nepovedeným vtipem snaha zarytých demokratů, odstranit osobu prezidenta v zájmu demokracie nedemokratickým způsobem. Jinými slovy, lží a nenávistí za pravdu a lásku, proti lži a nenávisti... Ale je to jen můj názor, nechci nikomu kazit revoluční euforii.

My jsme trávili státní svátek moc hezky, viz fotografie níže... Příroda je léčivá.

28. říjen
28. říjen - Jivák
28. říjen - Bestie
28. říjen - Gábina s Bestií



V muzeu v Cluji-Napoce vystavují hliníkovou součástku starou 250 tisíc let

Opravdu zajímavý exponát získalo do svých sbírek muzeum v rumunském městě Cluj-Napoca. Jde o artefakt, který na výšku měří 20 cm a na šířku 12,5 cm, jehož tloušťka činí 7 cm. Co je na něm opravdu neuvěřitelné: je zhotovený z hliníku a je starý 250 tisíc let. Zřejmě jde o součást nějakého většího mechanismu.

Moje poznámka: další podrobnosti najdete i >>ZDE>>

Pyramidy v čínském jezeře Fu-sien

Na počátku našeho století objevili archeologové v nejhlubším čínském jezeře Fu-sien, v provincii Jün-nan na jihovýchodě Číny, podvodní stavby, které jsou staré tisíce let. Budovy jsou megalitické a jejich architektura se může rovnat i egyptským stavbám. „Navštívit“ město není jednoduché, nachází se na hlubině 81 metrů.




Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do úterý bude působit kvadratura Marsu s Uranem.Způsobuje nervové napětí, výbušnost, sklon násilně ukončovat konflikty.
  • V neděli začne působit kvadratura Jupiteru s Plutem. Kvadratura symbolizuje poškození funkčního systému, rozsáhlý podvod, skandály, může uvozovat i větší tragedii. 
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat