neděle 13. listopadu 2016

45. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden pro mne byla určitě nejhezčí sobota na jógovém semináři v zasněžené Praze. Seminář byl věnován živlu Země a moc jsme si ho užili. Zahrál jsem si na tibetskou mísu a jak vidíte na spodní fotografii, tak jedna z účastnic byla i krásná psí slečna...

Podzimní Jivák

Jóga seminář



Megality generují svá vlastní energetická pole

Údaje výzkumů svědčí o tom, že megality a jiné starověké stavby, jako např. kamenné kruhy a pyramidy, uchovávají a dokonce generují svá vlastní energetická pole, čímž vytvářejí prostředí, ve kterém je možné vstoupit do změněných stavů vědomí


Moje poznámka k předchozímu článku...

Ono to bude s těmi megalitickými památkami patrně ještě složitější. Paul Devereux, profesor z Cambridge a Archaeo-akustik, který zkoumá oblast akustiky v propojení na archeologii, navštívil řadu starověkých míst a chrámů, kde analyzoval rituální použití zvuku. 
Objevil, že mohyly v Irsku s názvem Cairns, přestože jsou vyrobené z různých materiálů a jsou různých velikostí, vždy rezonují v jedné konkrétní frekvenci - 111 Hz. 
Přirozeně se vnucuje následující otázka. Co se děje s lidským mozkem při této frekvenci? Při frekvenci 111 Hz, mozek vypne prefrontální kortex, deaktivuje jazykové centrum a dočasně přepne z levé do pravé hemisféry, která se stane dočasně dominantní. Pravá hemisféra je odpovědná za intuici, kreativitu, celostní zpracování informací, navození stavu meditace, nebo transu.
Prof. Robert Jahn  testoval akustické chování megalitických památek ve Velké Británii a zjistil, že rezonují při frekvenci zvuku mezi 95 a 120 Hz.
Na stejné frekvenci rezonují i megalitické památky na Maltě.
Maltézské Hypogeum

Mimochodem, Upanišády (posvátné hinduistické texty) říkají, že božské, všezahrnující vědomí, se nejprve projevuje jako hlásky "OM", vibrace Nejvyššího. Všechno co existuje, pak má svou vlastní frekvenci. Správně zpívané OM právě rezonuje na frekvenci 111 Hz...

      


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Jupiteru s Plutem. Kvadratura symbolizuje poškození funkčního systému, rozsáhlý podvod, skandály, může uvozovat i větší tragedii.
  • V pondělí si dejte pozor na "superúplněk" :-) 
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat