neděle 12. října 2014

41. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Omlouvám se za absenci minulého týdne, ale nějak tak nestíhám.

Podzimní



Proč mne následující zpráva nešokuje? :-)

Americký historik šokuje svet: „Ježiš Kristus nikdy nežil, je to len mytologická postava"

 Michael Paulkovich tvrdí, že preskúmal desiatky historických textov, no ani v jednom Ježiša nikto nespomína.

Tak led v Antarktidě ještě jednou :-)

V Antarktidě je nejvíce ledu od roku 1979, vědci nevědí proč

Na Jižním pólu končí zimní období, mořský led obklopující Antarktidu tak touto dobou pokrývá největší plochu. Letos je zalednění rekordní, poprvé v dějinách měření překonala ledová plocha 20 miliónů kilometrů čtverečních. Co způsobilo takový nárůst ledu, vědci zatím s určitostí říct nedokážou.

Na amerických radarech se objevil obří objekt. UFO? Ne, něco zajímavějšího!

Americká armáda dostávala z několika radarových pracovišť v posledním zářijovém týdnu podivná hlášení. Na obrazovkách se totiž začaly objevovat obrovské objekty velké až několik desítek kilometrů. Nemohlo jít o mraky, tomu radarový obraz neodpovídal… Ještě podivnější bylo, že obraz ve tvaru obrovského motýla vykazoval všechny znaky něčeho živého.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Opozice Venuše s Uranem působí do středy a vyvolává partnerské konflikty. Přináší výstřednosti, náhlé zlomy v lásce a bouřlivé rozchody.
  • Od pátku začne působit kvadratura Uranu s Plutem. Tento aspekt působí globálně a způsobuje prudké situační zvraty. Odráží společenské a sociální pozadí a může na této úrovni prohlubovat krizové jevy. Ve vědě pak může přinést nové a překvapivé objevy.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat