neděle 11. prosince 2016

49. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Fotografie níže jsou ze sobotního semináře v Praze, kde byl tentokrát na programu živel Voda. Stejně jako minule jsme si seminář moc užili, opravdu se Gábině povedl...

Jinak další věc, která mne opravdu zaujala, je zpráva, kterou najdete pod prvním odkazem. Je opravdu naprosto fantaskní. TV Nova si plete Arktidu a Antarktidu a myslí si, že čtvrtý největší kontinent je vytvořen z ledu a rozpadá se. Fakt bomba, to prostě člověk nevymyslí...







Prostě bomba. Na TV Nova jsou ještě větší blbci než jme si mysleli...

Antarktida se rozpadá? Vědci objevili gigantickou trhlinu, jsou znepokojeni

New York - Američtí vědci z NASA objevili v antarktickém ledu obří trhlinu o délce více než stovky kilometrů. Domnívají se, že je základem pro rozpad ledového kontinentu.


Krom zákazu kouření a EET naše drahá vláda vymýšlí i další lahůdky. Následující je skutečně třešnička na dortíku... Ať žije demokracie.

Vojenská rozvědka se promění v NSA. Bude nás moci všechny sledovat. Přinášíme detailní rozbor novely zákona 



Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Do soboty trvá kvadratura Jupiteru s Plutem. Kvadratura symbolizuje poškození funkčního systému, rozsáhlý podvod, skandály, může uvozovat i větší tragedii.
  • Opozice Jupiteru s Uranem. Ta v lidech vyvolává přehnanou impulzivitu. Může zavinit náhlé ztráty a prohry. Narušuje přátelské vztahy.
  • Jupiter ve Vahách bude do soboty poškozen a bude způsobovat chybný úsudek.
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat