neděle 2. dubna 2017

13. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Myslím si, že odkazy níže jsou poměrně zajímavé všechny. Samozřejmě asi nejsilnější je zpráva o pokusu vyrvat smrti tajemství s použitím nových technologií.
Nicméně mne pobavila ještě jedna zpráva dokazující v jak zrychlené a globální době žijeme. Jeden prostě žasne...
Strávili rok v divočině, aby natočili reality show. Po návratu domů zjistili, že byla už v začátcích zrušena.

A ještě pár fotek ze sobotního jarního výletu...







Předchozí generace měla pocit, že jí patří svět, tato ho považuje za noční můru, říká přední britská ekonomka

Britská ekonomka Noreena Hertzová je zázračné dítě. Univerzitu dokončila v 19, o čtyři roky později už radila ruské vládě a působila ve Světové bance. Odtud ale v 90. letech odešla na protest proti - podle ní nesmyslným - ekonomickým reformám, ke kterým tato instituce vybízela země východní Evropy. Napsala knihy o tom, jak třetí svět dusí dluhy, a o rizicích, která pro celý svět představuje globalizace (česky vyšlo v roce 2007 jako Plíživý převrat, Globální kapitalismus a smrt demokracie). Její poslední kniha Generace K se věnuje mladým lidem, kteří dospívali ve světe plném ekonomické nejistoty a obav z terorismu.


Tak následující zpráva je poněkud silná káva... Přiznám se, že z celého experimentu jako vystřiženého z filmového hororu, poněkud mrazí i mě.

Vracení lidí ze "smrti" dostává v Indii státní souhlas a projekt bude moci začít

Projekt Reanima, experiment v používání kmenových buněk ke stimulaci opětovného růstu neuronů v klinicky mrtvých pacientech byl v Indii schválen.
Pokus bude aplikován na klinicky mrtvých pacientech a bude spočívat ve vstřikování "koktejlu" kmenových buňek a směsi peptidů do do nervové soustavy a mozku. Následovat bude stimulace buněk pomocí laserů a další inovativní techniky ve snaze přivést mozky zpět k životu.
Ira S. Pastor, CEO Bioquark Inc., která vyvíjí nové biologické látky pro komplexní regeneraci a reverze onemocnění, nyní hledá "pacienty" - lidi po mozkové smrti a technicky považované za dárce orgánů.


Následující článek je pro všechny příznivce Davida Lynche... Už se nám to blíží!

Twin Peaks po 25 letech: První fotografie z nové řady kultovního seriálu!

Vražda krásné Laury, kávu milující zvláštní agent Cooper, sovy, co nejsou tím, čím se zdají být, dáma s polenem a červené závěsy... To vše jsou poznávací znamení kultovního počinu Davida Lynche, který se letos, po 25 letech, vrátí do televize s novými díly.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Opozice Jupiteru s Uranem. Ta v lidech vyvolává přehnanou impulzivitu. Může zavinit náhlé ztráty a prohry. Narušuje přátelské vztahy.
  • Kvadratura Jupiteru s Plutem. Mezi lidi vnáší podvody, chybný úsudek, poškození stávajícího systému a struktur společnosti, skandály.
  • Opozice Slunce s Jupiterem. Pod vlivem aspektu lidé neznají míru. Mají tendence se přejídat, zbytečně utrácej a jsou samolibí. Aspekt svádí k mrhání příležitostmi a penězi. Slunce ve Skopci bude poškozeno a tím se výše uvedené ještě bude násobit.
  • Kvadratura Venuše se Saturnem způsobuje, že lidé pociťují věrnost jako okovy. Pozor na prochladnutí, aspekt způsobuje i ledvinové poruchy.
  • Ve středu začne působit kvadratura Slunce s Plutem. V lidech způsobuje sebedestruktivmí sklony, lidé si pod vlivem aspektu před sebe staví neviditelné a neexistující překážky a problémy.
Pro celý rok 2017 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat