neděle 17. června 2018

24. Hadův týden


Vítám vás v novém týdnu. Padl mi do oka následující citátek. Není to nic proti nikomu, jen takový aktuální postřeh...

"Člověk by se zbláznil kdyby bibli bral vážně; ale když ji bere vážně, musí být už šílený."
Aleister Crowley




Dávná indiánská civilizace dokázala provádět operaci lebky při vědomí. Jak to, že byli úspěšnější než moderní lékaři?

Lékařský zákrok v podobě trepanace, neboli otevření lebeční dutiny, patří i dnes k poměrně náročným zákrokům. O to větší překvapení pro vědce bylo, když zjistili, že tuto operaci hlavy prováděli již dávní Inkové, a to nejen velice úspěšně, ale navíc při vědomí pacienta.



Tým vědců získal jasné důkazy o kouření tabáku v Severní Americe již více jak před 3000 lety














NEJNOVĚJŠÍ SKOTSKÝ POLTERGEIST – I POLICIE POTVRDILA PARANORMÁLNÍ JEVY

Na jihu Skotska ve městě Rutherglen začaly v domě, ve kterém bydlela svobodná matka se svým dospívajícím synem, odehrávat nevysvětlitelné paranormální jevy, které se tam předtím nikdy nevyskytovaly.
Skotští vyšetřovatelé jsou přesvědčeni, že byli svědky řádění poltergeista (tedy hlučného ducha) a případem se začali zabývat už i lovci duchů. Co všechno se v domě odehrávalo?







Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Pouze v pondělí působí opozice Merkuru se Saturnem. Aspekt způsobuje dosti pesimistický pohled na svět. Lidé zpochybňují cokoliv jsou podezřívaví a stále v opozici. Aspekt podporuje deprese a zhoršuje jejich průběh. 
  • Opozice Venuše s Marsem. Způsobuje rozpory mezi pohlavími, spory ve vztahu.
  • Venuše ve Lvu je poškozena. V lidech bude podporovat snobismus, sobectví a narcisismus. 
  • Od středy působí opozice Slunce se Saturnem. Aspekt vyvolává pocit mraků nad hlavou. Nese překážky v sebevyjádření. V lidech vyvolává pesimistický pohled na svět, chlad a nedostatek smyslu pro humor. 
  • Od středy začíná působit i kvadratura mezi Merkurem a Plutem. Pozor na konflikt mezi pudy a logikou a značné duševní napětí. 
  • V sobotu ještě začne působit kvadratura Venuše s Jupiterem. Aspekt v lidech způsobuje nedostatek kritičnosti, lenost. Mají sklon k přílišnému utrácení, neznají míru v žádné oblasti. Zmatky v osobním životě, neuvážené uzavíraní partnerství.
Pro celý rok 2018 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat