neděle 17. února 2019

7. Hadův týden



Vítám vás v novém týdnu. Je to takřka k nevíře, ale za celý týden se mi nepodařilo najít na webu zajímavý článek, který by neobsahoval plky. Jakoby módou posledních týdnů bylo do nekonečna omílat notoricky omílané plky.
A tak je dnešní aktualizace poněkud monotematická a je takovým výletem do minulosti, která přetrvala do dnešních dnů, což ji ovšem nečiní o noc méně záhadnější.
Mluvím o jeskyním komplexu indické Ellóry a chrámu Kailasa, patrně nejpodivnější skulptuře světa, chrámu, který byl vytesán z monolitické skály a to směrem shora dolů...

A ještě pár fotografií z vycházky s Bestií....







POSVÁTNÁ ÉLLÓRA: OBJEVTE FASCINUJÍCÍ TAJEMSTVÍ NEJVĚTŠÍHO CHRÁMU SVĚTA!

V centrální Indii se skrývá architektonický poklad a také jedna z nejtajemnějších lokalit, která ani v současnosti nedává spát historikům i milovníkům záhad.









Astrologické výstrahy pro příští týden

  • V úterý 19.2. bude úplněk ve znamení Panny. V tomto znamení Měsíc přeje snahám změnit svůj jídelníček a začít se zdravější výživou, pokusům začít něco dělat se svou fyzickou kondicí poněkud upadlou po zimě, případně snaze zatočit s prokrastinací. Dávat bychom si měli ale pozor na přílišnou kritičnost k sobě i k druhým a přílišné upínání se na detaily.
    Měsíc je v trionu s Marsem, což je aspekt příznivý především pro ženy. Dodává jim energii jak v psychické tak i ve fyzické oblasti.
    Trigon s Uranem pak dává šanci chopit se nových příležitostí ke svému růstu.
  • Od středy působí kvadratura Merkuru s Juiterem. Aspekt způsobuje, že lidé slíbí víc, než na co stačí. Podporuje indiskrétnost a lidé bezvýhradně věří i největším nesmyslům. Pozor na horší výbavnost paměti, zejména v kritických situacích.
Pro celý rok 2019 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat