neděle 24. března 2019

12. Hadův týden

Ocún u Labe

Vítám vás v novém týdnu. Tento týden se mi sešli články o elektromagnetických silách a jejich vlivu na živé tvory. A co dodat k prvnímu odkazu?
Lidé již ztratili pud sebezáchovy do té míry, že už nikoho nenapadne pochybovat o tom, že něco může dopadnout jinak než dobře. Nadšení pro krásný nový svět, kde elektronika vyřeší vše za nás, kde i náš pes bude mít "chytrou misku", připojenou do internetu, aby mohla hlásit na Facebook kolikrát se radostně napil a vyfotí při tom jeho usměvavou uslintanou tlamu do příspěvku, je tak nějak globální.
Ale co... Hlavně, že už opravdu začalo jaro.



Vrba


Prominentní profesor biochemie varuje: 5G je ta „nejhloupější myšlenka v historii světa“

Terence Newton

Zavádění technologie bezdrátového přenosu páté generace (5G) v mezinárodním měřítku je v plném proudu, a to navzdory stále hlasitějšímu odporu vědců a lékařů, kteří se nás zoufale snaží varovat před nebezpečími 5G, jež jsou velmi dobře zdokumentována. Vláda a průmysl, jež jsou zapojeny do zavádění 5G, mají nulový zájem na bezpečnosti veřejnosti, protože technologie slibuje, že bude mimořádně zisková, a zároveň všechny a všude nutí do nově vznikající technokracie.






Někteří lidé dokážou vnímat magnetické pole Země, ukázal experiment


  • Schopnost vnímat magnetické pole byla přisuzována jen zvířatům
  • Vědci pomocí experimentu dokázali, že ji mají i někteří lidé
  • Magnetorecepce u člověka však funguje jen na nevědomé úrovni 


Vědecká studie zjistila, že psi v klidných podmínkách vylučují v pozici srovnané s magnetickým polem Země

Ačkoliv soužití člověka a zvířat trvá již mnoho tisíciletí, stále se najdou věci, kterými nás překvapí. To, že jsou některá zvířata citlivá na magnetické pole, které my lidé nevnímáme je poměrně známá věc. Nejtypičtějším příkladem jsou stěhovaví ptáci, kteří se dokáží poměrně přesně orientovat na velkých vzdálenostech, nebo kočky, jež ke svému spánku s oblibou využívají místa, která vykazují zvýšenou magnetickou aktivitu.




Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Ve čtvrtek 28.3.bude Měsíc v poslední čtvrti ve znamení Kozoroha. V tomto znamení je špatně umístěn. Vyvolává v lidech rezervovanost, chlad. Život berou příliš vážně. Příliš mnoho se věnují zaměstnání na úkor blízkých. Měsíc je v konjunkci s Jupiterem a Saturnem, ale ty se svým vzájemným působením ruší. V každém případě postavení Měsíce může u citlivých lidí  vyvolávat deprese.
  • Do úterý působí kvadratura Venuše s Marsem. Aspekt obecně vyvolává problémy mezi pohlavími ve všech oblastech. Způsobuje vzájemné nepochopení v sexualitě i citech. 
Pro celý rok 2019 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat