neděle 2. března 2014

9. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Úvodem se omlouvám za absenci aktualizace v týdnu minulém a absenci horoskopu v týdnu tomto. Dostihla mne práce a jaksi nemám volný víkend. Proto je tato aktualizace redukovaná.
Pokud se vrátím k aktualizaci minulé... Asi jste asi zjistili, že Ragnarök nenastal (nejpíš) a experti na severské báje se buď spletli, nebo jsme přehlédli jeho začátek.
Přes redukovanost aktualizace, bych se chtěl vyjádřit k událostem na Ukrajině (přičemž doufám, že tyto události začátkem Ragnaröku nejsou). K událostem se chci vyjádřit nikoliv z politického pohledu (takových mouder na inetu najdete...), ale z hlediska astrologického. Provedu to velmi jednoduše a to tím, že se odkážu sám na sebe. Pokud se podíváte na postavení a aspektaci pomalých planet (Jupiter, Saturn, Uran a Pluto), například v 7. Hadově týdnu, uvidíte moje konstatování o poněkud výbušné době a varování před následky postavení planet. To je vlastně vše, veškeré další komentáře by byly mlácením prázdné slámy. Udělejte si obrázek sami.

Jarní mlha

Strašení globálním oteplováním je absurdní, dokazuje environmentalista

Zajímavým příspěvkem k diskusím o globálním oteplování bylo 25. února slyšení environmentalisty Patricka Moorea, spoluzakladatele Greenpeace, před výborem amerického Senátu. Moore napadl základní tezi, že globální oteplování by akcelerovala lidská aktivita i to, že by růst teplot ohrožoval civilizaci a život samotný.

Záhada spadlá z nebe

Mezi roky 2007 a 2009 se ve Velké Británii objevovaly v trávě hrudky či chuchvalce z jakési neurčité hmoty v podobě gelu, které se zdály padat z nebe. Hrudky byly nacházeny ve Spojeném království v poměrně značném množství. Jak uváděla BBC, z ničehož nic se objevovaly, kromě jiných lokalit, i na pastvinách po celém Skotsku (pročež také leckdy byly internetovými Všeználky z roztrušování želatinových hrudek podezírány ovce). A jak se později ukázalo, identické formy gelu se objevovaly v té době i ve Spojených státech.


Mějte se hezky...
Hade

Share:

0 komentářů:

Okomentovat