neděle 20. července 2014

29. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Do okurkové sezóny vpadlo násilné  ukončení letu MH17 malajského Boeingu 777 jako uragán. Samozřejmě je to strašná tragédie. Nicméně mě na té mediální smršti překvapuje jedna hrůzu nahánějící věc. Nikdo nepoložil tu nejpodstatnější otázku. Co dělalo letadlo s pasažéry v bezletové zóně. Tedy pouhých 300 metrů nad touto zónou. Ta byla vyhlášena už před třemi týdny. V okamžiku, když vlezu do klece se dvěma lidožravými lvy navzdory zákazu, těžko bude někdo řešit, který lev je větší lotr a který mne zabil a který sežral větší kus. Budu prohlášen za totálního magora a všichni zkonstatují, že má transformace ve lví žrádlo je pochopitelná. Děsí mne skutečnost, že cestující jsou pro letecké společnosti cosi jako bedny naplněné pískem. No to jen na okraj...
Takže poučení:
a) nikdy nebudu cestovat s malajskou leteckou společností - pokud se letadlo neztratí, rozstřílí mne na kusy
b) nikdy nevlezu do letadla se 150 experty na AIDS - umírají za drastických okolností.

Laufás - severní Ísland



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • celý týden působí kvadratura Slunce s Marsem. Aspekt způsobuje plýtvání energií, lidé mají tendence ohrožovat svou činností vlastní život. Lidé jsou bojovní, choleričtí, mají tendence řešit spory násilím.
  • ve středu přibude kvadratura Marsu s Jupiterem, která bude způsobovat nedostatek velkorysosti, činy pod tímto aspektem nevedou k úspěchu. Lidé chtějí vše, absolutně nemyslí na ostatní, jsou lhostejní k následkům svých činů, chybí sebereflexe. Ve vztahu k ostatním převládá nekritický, tvrdý a násilný přístup.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat