neděle 15. února 2015

7. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne konečně schvátila nelidská rýma, kterou jsem se pokoušel čtrnáct dní léčit přecházením a prací, kterážto metoda se ukázala jakožto neúčinná... Aktualizaci jsem se díky tomu, nezvládl napsat. Tento týden mne zaujali především zprávy, které dosvědčují, že se všichni zbláznili nejen v této republice (což není zase až tak velký objev), ale i zbytek světa je jedna velká magorie.
Několikrát jsem na těchto stránkách glosoval různé výroky pana Klause, z kterých jste museli pochopit mojí skepsi k jeho názorům. Nicméně doporučuji si přečíst následující článek, je velice poučný: Václav Klaus: O české ekonomice i mezinárodní situaci.


Déšť...



Jedna zpráva hezčí než druhá, není liž pravda?


Po válce bažící senátor Inhofe vydal falešné fotky ruských vojsk na Ukrajině 

Členové senátní Komise ozbrojených služeb se nejdříve v prosinci podívali na barvité fotky, které dostali od senátora Jima Inhofa (R., Okla.), pak si ty fotky vzali a nechali je nezávisle zpracovat k ověření a potvrzení autenticity snímků, než je pak exkluzivně poskytli Free Beacon.

Antisemitismus svépomocí. Francouzská policie zadržela autora antisemitských nápisů. Ukázalo se, že je to Žid (+ foto) 

 Policie zadržela v pondělí v podvečer v 16. pařížském obvodě muže, který zrovna na jedno z aut zaparkovaných v ulici Général-Clavery psal nápis „Juif“ („Žid“). Dvacet aut už předtím stihl ozdobit stejným nápisem.

CNN informovala, že Obama zvažuje vyzbrojení proamerických jednotek na Ukrajině. Freudovské přeřeknutí? (+ foto) 

Televizní stanice CNN během vysílání věnovaného rozhovorům amerického prezidenta Obamy s německou kancléřkou Merkelovou informovala diváky v dolním zpravodajském řádku následujícím způsobem: „Krize na Ukrajině. Obama zvažuje možnost vyzbrojení proamerických jednotek.“ Jednalo se případné dodávky zbraní ukrajinským oddílům, které bojují na východě země.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Tento aspekt působí globálně a způsobuje prudké situační zvraty. Odráží společenské a sociální pozadí a může na této úrovni prohlubovat krizové jevy. Ve vědě pak může přinést nové a překvapivé objevy.
  • Kvadratura Saturnu s Neptunem znamená nebezpečí od vodního živlu, ale také i rozklad, hroucení struktur a nestálost hodnot.
  • Od pátku působí kvadratura Slunce se Saturnem. Vyvolává rozpor mezi vůlí a realizací. Podporuje nesourodé nápady, vyvolává situační zvraty. Často způsobuje psychosomatické nemoci.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat