neděle 2. srpna 2015

31. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Co mne zaujalo v týdnu minulém? No je to jasné. Průzkum agentury Bloomberg - žebříček nejdekadentnějších zemí světa. K jeho sestavení použil Bloomberg čtyři základní proměnné: celkovou spotřebu alkoholu na hlavu, celkovou spotřebu cigaret na hlavu, procento obyvatel v rozmezí 15 až 64 let užívajících drogy (marihuana a amfetaminy) a celkové ztráty z hazardních her jako procento na výkonu ekonomiky (HDP). Zkuste hádat kdo vyhrál...


Úpa
Úpa



Další objev minulého týdne - Bestie miluje Kofolu :-)






Epifýza - třetí oko

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zajimavosti/2715-sokujici-informace-o-epifyze-vsichni-mame-alespon-tri-oci-jedno-z-nich-uvnitr-hlavy



Nepodivnější živočichové naší planety

Záhadologové hledají mimozemšťany nebo nejrůznější bytosti z jiných dimenzí a přitom pozemská zvířecí říše jich nabízí víc než dost. A všichni tito tvorové vypadají, jako by k nám přiletěli ze vzdálených světů. Pojďte si představit nejzajímavější z nich.

Na páteční večer připadl „modrý úplněk“. Co to je a kde se stala chyba

Na poslední červencovou noc má připadat takzvaný „modrý úplněk“, který se zase několik let nebude opakovat. Pokusíme se vám rychle vysvětlit, co to má být, odkud se vzal a proč je to celé vlastně špatně.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Jupitera a Saturnu zodpovídá za pocity melancholie, neklidu a nespokojenosti. Lidé jsou pod vlivem aspektu nerozhodní, málo vytrvalí. Pod vlivem aspektu není dobré cokoliv plánovat.
  • Kvadratura Venuše se Saturnem. Narušuje vztahy a to především nové. Lidé pociťují věrnost jako okovy. Pozor na prochladnutí, hrozí onemocnění ledvin.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat