neděle 30. srpna 2015

35. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujala následující zpráva. Co k ní dodat? Je jasné, že se mezi OSN a Radou EU rozpoutala soutěž o nejdebilnější nápad. Jestli jsem zprávu pochopil správně, jde o to, aby náhodou některý černoch nezjistil, že má černou barvu kůže a že má nějaké předky. Co takhle třeba zakázat symbol Davidovy hvězdy, aby to Židům nepřipomínalo koncentrační tábory...

OSN vyzvala Nizozemsko k úpravě vánoční tradice Černého Petra

29.08.2015 07:46 Ženeva - Výbor OSN pro odstranění rasové diskriminace vyzval Nizozemsko ke změně vánoční tradice Černého Petra, jenž vystupuje jako černoch bavící děti. Líčení na černo přitom podle výboru mnozí černoši vnímají jako připomínku otroctví.






Podivné vejce od jezera Winnipesaukee


V roce 1872 kopali dělníci díru při stavbě plotu na březích jezera Winnipesaukee ve státě New England a našli shluk jílu obsahující artefakt ve tvaru vejce. To vše zhruba dva metry pod povrchem. “ Záhadný kámen “ je jedním z mála známých artefaktů. Amatérští i profesionální archeologové spekulovali o původu tohoto podivného objektu více jak sto let a jasná odpověď stále není. Druh takového kamene není v New Hampshire znám a v USA nejsou žádné podobné artefakty s podobným vyobrazením. Mohl to být klidně výtvor někoho z velkých dálek, jelikož taková precizní práce nebyla produkována původními indiánskými kmeny, které v oblasti žily.



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Slunce v opozici s Neptunem - aspekt v lidech rozvíjí konflikt mezi vůlí a ideály, podvody a zrady v lásce, hyperemotivitu a slabou vůli.
  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt podporuje vznik skandálů a v lidech podněcuje hladovost po penězích.
    Aspekt může způsobovat i promarnění příležitostí pro úspěšné dokončení plánů.

Share:

0 komentářů:

Okomentovat