neděle 17. ledna 2016

2. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujala podivná magorie TV Nova, týkající se nálezu mrtvého muže v tzv. "Daytlovova průsmyku". Televize informovala o příběhu tímto způsobem:
http://tn.nova.cz/clanek/rusky-zombie-z-hory-mrtvych-obzivl-vyresi-zahadu-masakru.html

Celá "informace" je naprostá dezinformace, patrně vzešlá z důvodu "jazykové bariéry" :-) Video obsahující rozhovor s o ním "oživlým mrtvým" je autentické, leč zcela logicky pořízené v době, kdy jaksi ještě nebyl mrtvý :-)
Zkrátka a dobře na informace z TV Nova je vždycky spolehnutí :-) Jedinou záhadou zůstává naprostá debilita autorů.

Níže najdete skutečný příběh jak Dyatlovovi expedice, tak "neznámého mrtvého", který již není neznámý.... I bez zombiefikace jsou to příběhy tajemné a zajímavé.
Janča a pes :-) na mém fotoblogu najdete další fotografie




Jen poznámka k následující zprávě, nad kterou se zatetelí srdce každého příznivce ponurých a záhadných příběhů. Pokud se chcete dozvědět něco víc o nešťastném konci Dyatlovovi expedice klikněte koukněte na příspěvek HORA MRTVÝCH.


Rusko zaujal nález mrtvoly na místě staré, dodnes nevysvětlené, tragédie

Moskva - Ruská média i veřejnost zaujal nález mrtvoly muže v oblasti severního Uralu, kde před lety záhadně zahynula celá početná výprava. Náčelník oblastní správy ministerstva pro mimořádné situace dnes slíbil vypravit na nehostinné místo expedici záchranářů a vyšetřovatelů, aby tělo ohledali a přepravili do civilizace.

Pokračování příběhu neznámého mrtvého je následující. Mrtvý už není neznámý ... Jedná se o Olega Borodina, který žil poustevnickým životem v "Daytlovově průsmyku" poslední dva roky. Natáčel a fotografoval krásy okolní přírody, jedl to co si sám opatřil a občas zavítal i do civilizace. Důvod proč opustil civilizaci byla jeho únava z "normálního" života. Více najdete na http://lifenews.ru/news/179789.
Pokud vás příběh poustevníka zajímá víc, najdete jeho příběh, včetně deníku a fotografií, na http://vk.com/passsecrets. Tady najdete i další podrobnosti o aktuálním dění kolem "Daytlovova průsmyku"...



JE KOMUNIKACE SE ZVÍŘATY SCHOPNOST, SE KTEROU SE KAŽDÝ Z NÁS NARODIL?

Je tu od nepaměti. Komunikace se zvířaty. V mnoha legendách o stvoření světa hrají zvířata důležitou roli. Ve všech těchto příbězích žili člověk a zvířata v harmonii. Zdá se, že čím civilizovanějším se člověk stal, tím více se od přírody oddělil. "Komunikace se zvířaty nám pomáhá vrátit se zpět k přírodě. Dostat se znovu do kontaktu s naší přirozeností. Je to schopnost, se kterou se každý z nás narodil. Když jsme byli děti, byla naší plnou součástí.

Zpověď neurochirurga: život po životě existuje!

Zpověď neurochirurga, Dr. Ebena Alexandera (08.10.2012), který prodělal klinickou smrt: Jako neurochirurg jsem nikdy nevěřil na fenomén spojený se zkušenostmi blízké smrti. Vyrůstal jsem ve vědeckém světe jako syn neurochirurga. Šel jsem ve stopách svého otce a získal titul z neurochirurgie na Harvardské škole medicíny a dalších universitách. Měl jsem za to, že rozumím tomu, co se stane v mozku, když jsou lidé blízko smrti a vždy jsem věřil tomu, že zde jsou dobrá vědecká vysvětlení pro nebeské cesty mimo tělo, které popisují lidé, jenž se přiblížili smrti.

Šílený experiment. Američtí vědci schválně neléčili syfilis

Představte si, že trpíte těžkou nemocí a lékař, který by vám mohl pomoci, vás nechá zcela záměrně dlouhé trpět roky a nakonec i zemřít. 
Přesně to se dělo ještě nedávno ve Spojených státech amerických v rámci takzvaného experimentu Tuskegee.

Pokud vás zaujal ruský seriál Zapovězené kapitoly historie, který jsem nedávno na tomto místě doporučoval, pak upozorňuji na bonusový díl - Stopy civilizace starověkých bohů:





Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Celý týden působí kvadratura Merkuru s Uranem. Lidi svádí k sarkasmům a pomluvám. Vyvolává i nervovou labilitu. Narušuje porozumění v rodinném prostředí, vyvolává generační konflikty. Pozor na nebezpečí při cestování.
  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Do středy bude působit kvadratura Venuše s Jupiterem. Způsobuje nesoulad mezi láskou a legitimitou. Přináší nevěru, neuvážené uzavírání svazků, nesoudnou touhu po přepychu.
  • Pozor na nedělní úplněk!
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat