neděle 13. března 2016

10. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Víte co mne zaujalo v minulém týdnu? Následující statistika...
Počty balení antidepresiv, která distributoři dodali do českých lékáren a dalších zdravotnických zařízení:
  • 2000 - 2,5 milionu
  • 2005 - 4,4 milionu
  • 2010 - 5,5 milionu
  • 2015 - 6,7 milionu
Zdroj: SÚKL
Co dodat? Nemocná společnost je množina nemocných jednotlivců.

Pokud vás zaujali předchozí dvě části seriálu o Magii, vězte, že jsem přidal část třetí...


Psychicky nemocných lidí přitom tolik nepřibylo. Podle Richarda Bartečka z Psychiatrické kliniky FN Brno je potíž mimo jiné v tom, že na vyšetření pacienta mají psychiatři v průměru jen sedm až dvanáct minut.


Tady je skutečný důvod, proč si indiáni nechávali narůst dlouhé vlasy

Když vidíte muže s dlouhými vlasy, jaké o něm máte mínění? Že je hippiesákem nebo hipsterem?
Co kdybychom vám ale řekli, že dlouhé vlasy vytvářejí rozšířenou nervovou soustavu? Konkrétně pokud máte dlouhé vlasy, můžete přistupovat k mimosmyslovým zdrojům informacím.



Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Už jen v pondělí působí opozice Slunce s Jupiterem. Lidé pod vlivem aspektu neznají míru v žádné oblasti, přejídají se, zbytečně utrácejí, jsou samolibí. 
  • Kvadratura Jupiteru se Saturnem. Aspekt způsobuje ochromení vůle, pesimismu. Lidi činí závislými na prvcích osudu, které se vymykají osobním plánům.
  • Do čtvrtka bude působit kvadratura Venuše s Marsem. Kvadratura vyvolává spory mezi pohlavími. Způsobuje nevěru. Zodpovídá i za náladovost. Aspekt ohrožuje kardiaky.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat