pondělí 28. března 2016

12. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Aktualizaci píši na Velikonoční pondělí. Zdá se mi proto vhodné zařadit následující citát Ramana Maharishiho:
"Průměrný křesťan je spokojen pouze tehdy, řekne-li se mu, že Bůh sídlí ve vzdáleném a nepřístupném nebi, kterého nemůžeme bez pomoci dosáhnout, že jej poznal pouze Kristus a že jen on nás může spasit. Když se mu sdělí jednoduchá pravda, že království nebeské je v našem nitru, tak není spokojen a bude v tomto tvrzení hledat jiný význam. Pouze zralé mysli mohou pochopit jednoduchou pravdu ve veškeré její prostotě."
Co dodat?

Fotografie jsou z nedělního výletu na Berounku...
Jaterníky

Na Bubovických vodopádech...




V Mexiku objevili jedno místo, které naprosto ohromilo nálezce. Zřejmě se jedná o nejhlubší systém jeskyní na světě

Americký výzkumník Bill Stone prohlásil, že systém jeskyní Chevy nacházející se v mexickém státě Oaxaca je asi nejhlubší na světě.
Příští rok připravuje expedici, která přezkoumá tyto jeskyně a potvrdí nebo vyvrátí toto tvrzení.


Vědci pozorovali něco neuvěřitelného: z nitra černé díry vylétl tajemný objekt

Záhadný objekt teď přepsal všechny informace, které jsme až dosud věděli o černých děrách. Černá díra přece pohltí vše, co se k ní přiblíží, dokonce i světlo. A její gravitace je tak silná, že ji žádný objekt včetně světla nemůže už opustit. Jenže teď NASA zjistila, že z jedné z černých děr vylétlo něco obrovského.

Oldřich Šrámek: Záhada - kuřáků je méně, rakoviny plic více. A co jaderný spad, očkování a chemikálie?

Oldřich Šrámek přináší informace, které se oficiální místa snaží ve svatém protikuřáckém tažení vytěsnit a klade si otázku, zda zakazovačům jde opravdu jen o "zdraví lidu", nebo je v sázce něco mnohem cennějšího.




Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Kvadratura Jupiteru se Saturnem. Aspekt způsobuje ochromení vůle, pesimismus. Lidi činí závislými na prvcích osudu, které se vymykají osobním plánům.
  • Do úterý působí opozice Venuše s Jupiterem - období není vhodné pro uzavírání manželských svazků, aspekt vyvolává sklony k nevěrám a  vnáší zmatky do citového života.
  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt obecně narušuje harmonii v životě i společnosti. V lidech vyvolává fixaci na materiálno, dochází k odloučení od svého středu, od svého skutečného já.
  • V neděli začne působit kvadratura Slunce s Plutem. Lidé si před sebe staví neviditelné překážky, aspekt způsobuje autodestruktivní nálady a chování.
  • Od neděle bude působit i kvadratura Marsu s Neptunem. Vyvolává hyperemotivitu, hledání nadpřirozena, útěky, iluze. Lidé se obtížně domlouvají.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat