neděle 3. dubna 2016

13. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne zaujalo rozdílení cen "Bludný balvan" spolku Sisyfos. Mimoňové z tohoto spolku excelovali i v letech předešlých, ale magorie ročníku letošního už bude asi těžko překonaná. Posuďte sami... Bludy podle vědců šíří lékař Hnízdil i Český rozhlas.
Zdá se, že by se pánové měli zamyslet nad myšlenkou, zda z úzké specializace poněkud neměkne mozek. Je zajímavé, že se pánové patrně nejsou schopni smířit s myšlenkou, že mimo jejich soukromé kino existuje taky normální svět s normálními názory.
Ještě zajímavější je ovšem jejich předseda pan Grygar. Chození do kostela, klanění se před Atletem na bradlech a pomatená křesťanská víra (která díky své nesnášenlivosti a fanatizmu má na svědomí desítky milionů mrtvých) jsou v pořádku, před alternativními myšlenkami je ale třeba ubohou, zbloudilou veřejnost chránit. Král pokrytců...

Tůně...


Na těchto stránkách to není poprvé, kdy odkazuju na skutečnost, že život pod naším Sluncem nemusí být až tak idylický, jak se na prvý pohled může zdát...

Mohlo by naše Slunce odpálit supererupci?  

Podle analýzy magnetických polí na povrchu 100 tisíc hvězd to nelze úplně vyloučit. Extrémní erupce zažehují i hvězdy velmi podobné Slunci.


EXKLUZIVNÍ FOTOGRAFIE Z TUTANCHAMONOVY HROBKY: SKRÝVÁ TAJNÉ KOMNATY NEFERTITI?

Tým specialistů provedl ve čtvrtek pomocí moderních technologií skeny prostor posmrtných komnat egyptského krále Tutanchamona. Prověřuje tak teorii, podle které se za vápencovými stěnami skrývají další místnosti. Radarové skeny nyní analyzují specialisté v Egyptě a ve Spojených státech. Nově jmenovaný ministr pro památky Khaled El-Enany vyzval k mezinárodní debatě a pozval archeology a vědce z celého světa, aby se v květnu zúčastnili speciální konference. „Nehledáme skryté komnaty. Pátráme po pravdě," řekl na tiskové konferneci v pátek odpoledne.


Egypťané dopluli do Austrálie - Hieroglyfy z Gosfordu

Glyfy z Gosfordu je skupina přibližně 300 Egyptských hieroglyfů, které se nacházejí v oblasti známé jako petroglyfy aboriginců (Západní pobřeží dnešní Austrálie). Nápisy se nacházejí na dvou paralelních proti sobě umístěných stěnách z pískovce, které jsou vysoké přibližně 15 metrů.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do soboty působí kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Kvadratura Jupiteru se Saturnem. Aspekt způsobuje ochromení vůle, pesimismus. Lidi činí závislými na prvcích osudu, které se vymykají osobním plánům.
  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt obecně narušuje harmonii v životě i společnosti. V lidech vyvolává fixaci na materiálno, dochází k odloučení od svého středu, od svého skutečného já.
  • Kvadratura Slunce s Plutem. Lidé si před sebe staví neviditelné překážky, aspekt způsobuje autodestruktivní nálady a chování.
  • Kvadratura Marsu s Neptunem. Vyvolává hyperemotivitu, hledání nadpřirozena, útěky, iluze. Lidé se obtížně domlouvají.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat