neděle 6. března 2016

9. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne určitě nejvíc zaujal následující článek. Je dosti fantastický, ale přináší opravdu těžko vyvratitelné důkazy. Jsem stejně již delší dobu přesvědčen, že vše je skutečně úplně jinak...
Většina archeologů a historiků se shoduje, že lidské civilizace se objevily před nějakými 10.000 až 12.000 roky. Přesto mnozí vědci upozorňují na artefakty a různé jiné doklady o vyspělých civilizacích dávno předtím, dokonce o milióny let dříve.
Mezi nimi je i Dr. Alexander Koltypin, geolog a ředitel Natural Science Research Center, na nezávislé mezinárodní univerzitě ekologie a politologie v Moskvě.
Koltypin analyzoval dávné podzemní stavby v oblasti Středomoří a identifikoval podobnosti, které ho vedou k přesvědčení, že naleziště byly kdysi spojeny. Kromě toho zvětrávání struktur, jejich materiálového složení, a geologické rysy a historické změny v této oblasti, ho vedou k přesvědčení, že byly postaveny vyspělou civilizací před stovkami tisíc, nebo miliony let. 

Více najdete na:
http://www.ancient-origins.net/news-history-archaeology/huge-million-year-old-man-made-underground-complex-005455



Příslib jara - Bestie zahájila koupací sezónu...




Michigan postihl tajemný černý déšť. Nikdo netuší, co padalo z nebe...

Město Michigan bylo zasaženo lijákem černého deště - auta byla pokryta dehtovými vrstvami, stejně na tom byly domy, zahrady a terasy.


Následující článek je zajímavý tím, že zprávou o Baigong Šan jsem se zabýval přesně před 12 lety :-) Překlad článku najdete zde: Pyramida u jezera. Zajímavé je i to, že po 12 letech nic nového...

Jak tohle vysvětli vědci? Bylo objeveno 150 tisíc let staré potrubí pod čínskou pyramidou

Trubky Baigong jsou jednou z největších záhad starověkého světa.
Lze je nalézt uvnitř erodované pyramidy stojící na vrcholku hory Baigong v Qinghai provincii v oblasti severozápadní Číny. Hroutící se pyramida má trojúhelníkové vchody po všech stranách, ale s postupem času se dva z nich propadly a jsou v současné době nedostupné.


Top 10 obřích impaktních kráterů na Zemi

Stejně jako ostatní tělesa sluneční soustavy se i planeta Země již od svého vzniku neustále stává terčem planetek a kometárních jader, které dopadají do její atmosféry nebo se dokonce sráží přímo s jejím povrchem. 


Bude odhaleno tajemství Voynichova rukopisu?

Tajemný soubor symbolů a nákresů, známý jako Voynichův rukopis, podněcuje badatele už přes 100 let.


V Rusku se našel 250 milionů let starý mikročip

Výzkumníci učinili v ruském Labinsku další neuvěřitelný objev, který podle učenců znamená začátek zcela nové historie, o jakém mnozí zastánci starověkých mimozemských teorií hovoří už celá léta. Má se za to, že předmět, jenž výzkumníci našli, by mohl být nějaký druh starověkého mikročipu a podle výzkumníků se jejich zrod datuje miliony let nazpět. Po bezpočtu testů došli výzkumníci k závěru, že tento starověký kousek se v dávnověku využíval jako nějaký druh mikročipu.
Podle testů je však problémem jeho stáří, které se odhaduje na 225 až 250 milionů let.
 

Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Uranu s Plutem. Způsobuje zvraty a změny v politickém systému, případně i na úrovni civilizace.
  • Opozice Slunce s Jupiterem. Lidé pod vlivem aspektu neznají míru v žádné oblasti, přejídají se, zbytečně utrácejí, jsou samolibí. 
  • Do středy působí i kvadratura Slunce se Saturnem. Aspekt způsobuje, že se nic nedaří, sebelepší nápad nejde realizovat. Aspekt přináší i situační zvraty. Je nepříznivý také  pro zdraví - vyvolává neurotické stavy.
  • Kvadratura Jupiteru se Saturnem. Aspekt způsobuje ochromení vůle, pesimismu. Lidi činí závislými na prvcích osudu, které se vymykají osobním plánům.
  • V sobotu začne působit kvadratura Venuše s Marsem. Kvadratura vyvolává spory mezi pohlavími. Způsobuje nevěru. Zodpovídá i za náladovost. Aspekt ohrožuje kardiaky.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat