neděle 29. května 2016

21. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Přestože normální zprávy na internetu v podstatě nečtu, je prakticky nemožné si nevšimnout do jaké šablony informace sklouzly. Jsou omílány neustále stejná témata do úplné debility.

  • Zeman - nejhorší  prezident na světě
  • Putin - největší padouch na světě + nejhorší  prezident na světě (nesmysl, protože vítěz může být jen jeden)
  • Uprchlíci - největší hrozba světa
  • Islám - to samé (opět nesmysl, první místo je vždy jen jedno, proto je přece první)
  • Rusko - země zla - nejhorší na světě (jasné - v případě, že zapochybujete, můžete být zahrnuti mezi přisluhovače Kremlu, tím pádem jste účastníkem soutěže o titul nejhorší skupina lidí na světě)
  • USA - jediná záruka dobra na světě ( jasné - v případě, že zapochybujete, automaticky pochybujete i o předešlém bodu a můžete být zahrnuti mezi přisluhovače Kremlu, tím pádem jste účastníkem soutěže o titul nejhorší skupina lidí na světě, užší výběr)

Docela jednotvárné... Jestli on v tom není nějaký úmysl :-)
Jak z toho ven? Vyražte si někam do přírody, jen tak pěšky, prostě do lesa bez lidí.
V sobotu jsme byli na výletě u rybníků na Jiváku a opravdu jsme si to užili, včetně závěrečného úprku před bouřkou.

Chroustek letní - brouci se rojili v lese během jasného dne, pamatuji si je jen z letních večerů, tak nějak nevím...

Divoký kosatec

Bestie mezi kosatci...

Bestie láká kámoše Charlieho do vody - neúspěšně...


Mars se právě probouzí z doby ledové

Nová pozorování našeho blízkého souputníka odhalila, že i on prochází periodickými změnami, jež by se daly označit za opakující se doby ledové. Znamená to, že polární čepičky Marsu se cyklicky rozšiřují a smršťují.


Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Kvadratura Jupiteru se Saturnem. Aspekt způsobuje ochromení vůle, pesimismus. Lidi činí závislými na prvcích osudu, které se vymykají osobním plánům.
  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt obecně narušuje harmonii v životě i společnosti. V lidech vyvolává fixaci na materiálno, dochází k odloučení od svého středu, od svého skutečného já.
  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem.
  • Opozice Slunce se Saturnem. Přináší rozpor mezi vůlí, touhou a realizací. Plány se nedaří, vůle jako by narážela na zeď. Aspekt vyvolává náhlé situační zvraty. Pozor na neurotické či psychosomatické onemocnění. Způsobuje i zmatky v politice.
  • Kvadratura Slunce s Neptunem. Způsobuje konflikt mezi vůlí a ideálem, dvojakost. Lidé se honí za přeludy, jsou hyperemotivní a jejich vůle je snadno ovlivnitelná. Aspekt podporuje nevěru.
  • Opozice Venuše se Saturnem nepřeje partnerskému životu, lidé pociťují věrnost jako okovy.
  • V úterý začíná působit kvadratura Slunce Slunce s Jupiterem. Lidé neznají míru. Jsou samolibí, sobečtí. Nejsou schopni správně vyhodnocovat situaci. Mrhají šancemi, finančními prostředky. Nebezpečí naprosto fatálních chyb ohrožujících osud.
  • Od středy působí kvadratura Venuše s Neptunem. Způsobuje partnerské problémy, zradu, nevěru a zklamání. Lidé pod vlivem aspektu nají neslučitelné sny a snahy, nejsou schopni unést realitu v lásce. Nebezpečí zánětu ledvin a hrtanu.
  • Ve čtvrtek se ještě přidá kvadratura Venuše s Jupiterem. Vyvolává nestabilitu v partnerském životě, pomluvy, násilí ve vztahu.
Pro příští  týden je evidentní, že nám planety skutečně nepřejí. Nejsilnější vliv negativních aspektů nás čeká od čtvrtka do soboty. 
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat