neděle 12. června 2016

23. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden mne asi nejvíc zaujal článek pod prvním odkazem. Nehledejte pod tím nic politického. Je to jen zájem o interpretaci myšlenek a proroctví E. Cayce.

Nicméně mne v této souvislosti napadá následující citát:
"Je zřejmé, že nikdo z nás není schopen s jistotou říci čím budeme procházet, ale jisté je, že vyvrcholení krize je nezvratné. V současné době se jistě najdou mezi námi ti, kteří si uvědomují co je smyslem lidské existence a snaží se, aby jejich život byl naplněn hledáním pravdy, ale je to bohužel jen nepatrný zlomek z celkového počtu obyvatel této planety. A tak důvodů pro současnou krizi je hned několik. V prvé řadě je to nezájem většiny lidí o naplnění svého života duchovním poznáním. Akceleruje egoismus, sobectví, násilí , touha po moci a majetku. Náplní života většiny současných lidí je honba za penězi a nadměrnou dávkou požitků. Církev, která měla člověka vést k bohu, ustrnula na svých dogmatech neschopna vlastní transformace odpovídající potřebám současného člověka. Ztráta lidských hodnot a vznešených ideálů se nepochybně podepsala na lidském charakteru."
Paul Brunton


Fotečky z koupání s Bestií:
Stulík

Bestie vodní


Spící prorok Edgar Cayce předpověděl, že Putin nás zachrání před třetí světovou válkou

Jeden z nejslavnějších světových proroků, Edgar Cayce, předpověděl, že ruský prezident Vladimir Putin bude „silou světla“, která zabrání vypuknutí třetí světové války v době globálních nepokojů, které vidíme dnes.

Staroegyptská hvězdárna v Núbijské poušti?

Již několik staletí se lidstvo snaží proniknout do záhad Starověkého Egypta. Právě v této zemi vznikla v dávných dobách jedna z nejmocnějších a nejzáhadnějších civilizací. Jednou z nerozluštěných hádanek zůstává observatoř v Núbijské poušti, v Nabta Plaja, blízko kdysi vyschlého jezera (zhruba 100 km západně od Abú Simbelu).


V jordánské Petře našli novou památku zavátou pískem

Ve starobylé Petře, nejznámější památce Jordánska, se podařilo při vyhodnocování satelitních snímků objevit plošinu, jež byla zřejmě používána při různých obřadech. Ačkoliv je zakrytá pískem, je na snímcích s vysokým rozlišením patrné, že dlážděnou plochu z jedné strany lemovalo sloupořadí a z druhé schodiště. Snímky byly pořízeny pomocí bezpilotních letadel.


Video: Namlouvací tance nově objevených, australských Pavých pavouků


Image Jurgen Otto

Kalifornský portál KQED zveřejnil video, na němž se podrobně vysvětluje a ukazuje proces sání lidské krve komáry.




Astrologické výstrahy pro příští týden:

  • Do středy trvá kvadratura Jupiteru se Saturnem. Aspekt způsobuje ochromení vůle, pesimismus. Lidi činí závislými na prvcích osudu, které se vymykají osobním plánům.
  • Opozice Jupiteru s Neptunem. Aspekt obecně narušuje harmonii v životě i společnosti. V lidech vyvolává fixaci na materiálno, dochází k odloučení od svého středu, od svého skutečného já.
  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem.
  • O víkendu nám hrozí nervová labilita a deprese. Problémy bude způsobovat poškozený Merkur v Blížencích a blížící se úplněk.
  • Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
    Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat