neděle 7. srpna 2016

31. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Stále vládne okurková sezóna a tak asi nejzajímavější zprávou je ona 1500 let stará, dokonale obutá dáma z odkazu níže...

Zelený potok




Je v naší sluneční soustavě bývalá exoplaneta?

Přestože jsou vzdálenosti sousedních hvězd od našeho Slunce v současnosti značné, přesto není vyloučeno, že se v naší sluneční soustavě pohybují některá tělesa, která v minulosti vznikla v soustavě jiné hvězdy.


K následujícímu článku jen malou poznámku. Nesmysly o "cestovatelce v čase" jsou jen dalším potvrzením způsobu, jakým se díváme na své předky. Jako na nesvéprávné a nešikovné blby...

V Altajských horách našli 1 500 let starou mumii v „botaskách“.

Archeologové objevili v Altajských horách mumifikované tělo ženy, jejíž obuv připomíná botasky Adidas, řekl RIA Novosti zástupce mongolského muzea Khovd.
Podle jeho slov se stáří mumie odhaduje na půldruhého tisíce let, pohřbena byla ve výšce přes 2 800 metrů, proto se mumie velice dobře zachovala.


Hvězda, kterou mohla zkrotit jiná civilizace, se chová ještě podivněji, hlásí Keplerův teleskop

Minulý rok astrofyzici ohlásili objev hvězdy, která se chová netypicky.
Někteří renomovaní fyzici dokonce navrhli, že by mohlo jít o hvězdu zkrocenou mimozemskou civilizací.
Analýza dat dalšího pozorování vysvětlení nepřinesla, naopak zamotala vědcům hlavu ještě více.

Astrologické výstrahy pro příští týden


  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem. 
  • Do středy bude působit kvadratura Venuše s Marsem. Ta vyvolává spory mezi pohlavími. Podporuje nevěru a v lidech vyvolává náladovost. 
  • Do pátku pak bude opozice Merkuru s Neptunem vyvolávat deprese, sklony k lhaní, k fantazírování bez vazby na realitu. 
  • Od středy působí opozice Venuše s Neptunem. Způsobuje zklamání v oblasti citového života, podporuje nevěru. Vyvolává nereálné požadavky v citech, lidé nejsou schopni unést realitu v lásce.
  • Od čtvrtka bude působit ještě kvadratura Venuše se Saturnem. Lidé pociťují věrnost jako okovy, zhoršuje pak soulad v komunikaci mezi pohlavími. 
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat