neděle 11. září 2016

36. Hadův týden

Vítám vás v novém týdnu. Minulý týden pro mne byl největším zážitkem festival Babí léto v Bohnicích, kterého jsme se s Gábinou a Bestií zúčastnili. Gábina jako účastník ve stánku léčitelského umění Sat Nam Rasayan a Školy kundalini jógy, já a Bestie jako dobrovolníci. Moc jsme si to užili a bylo to fakt krásné.  Více >>ZDE>>



Od tohoto minipodia, se nám odcházelo těžce, moc hezké to bylo...

Stánek Sat Nam Rasayan

Meditace...

Gábina léčí...

Přišli i děti


Všem chutnal čaj a sušenky



Irena Hanzíková prý rozluštila stránky nejzáhadnější knihy světa

Kniha, která byla pro svou tajemnost noční můrou mnoha vědců, jež byla předlohou románu a točí se kolem ní film, bude možná vyluštěna. Klíč k jejímu písmu po mnoha staletích prý našla Irena Hanzíková. Žena, kterou staré písmo vždy fascinovalo, také tvrdí, že ví, kdo knihu napsal.


Záhada starého vodojemu. Zachytil snímek vlhkou skvrnu, nebo ducha?

Kromě zajímavostí o starém brněnském vodojemu pod Žlutým kopcem ulovily redaktorky MF DNES a iDNES.cz v červnu také jednu záhadu. Ve chvíli, kdy fotografka snímky upravovala, v oblouku na konci jedné z chodeb z temna vystoupila bílá skvrna ve tvaru ženské postavy.


Soutěživost je škodlivá a školní známky neúčinné, říká norský pedagog

V Norsku pracuje s dětmi, které vypadly ze školského systému, neboť nebyly schopné uspět v soutěživém prostředí. „Soutěživost je opakem tvořivosti. Škola budoucnosti musí být úplně jiná, musí to být místo podporující kreativitu,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz norský speciální pedagog Godi Keller, který v Česku o prázdninách přednášel učitelům lesních mateřských školek.


Astrologické výstrahy pro příští týden

  • Kvadratura Saturnu s Neptunem. Aspekt obecně symbolizuje rozklad, hroucení jistot. Lidé pod vlivem aspektu nejsou schopni rozeznat realitu od iluzí. Tradičně pak aspekt symbolizuje nebezpečí spjatá s vodním živlem. 
  • Kvadratura Slunce s Marsem. Při tomto aspektu lidé plýtvají energií, mají sklony riskovat a ohrožují svou činností vlastní život.
  • Do úterý bude působit kvadratura Venuše s Plutem. Aspekt destabilizuje milostný život a přeje pouze SM založeným párům.
  • Od středy bude působit opozice Venuše s Uranem, která způsobuje náhlé rozchody, prudké změny v lásce. Lidé pod vlivem aspektu mají sklony k výstřednostem. Způsobuje citové napětí. Nicméně aspekt přeje módě a filmu. 
Pro celý rok 2016 pak platí i následující...
  • Pluto stojí ve znamení Kozoroha. Pluto v tomto znamení je interpretován jako předpoklad hlubokých společenských a politických změn. Doba jakoby spěje ke svému osudu. Naposledy byl Pluto v Kozorohu v letech v letech 1762 až 1777 - to je právě v době přestavby společnosti (doba vlády Marie Terezie,vynález parního stroje, rozpuštění jezuitského řádu, založení Londýnské burzy, vyhlášení nezávislosti USA - například).
    V Kozorohu setrvá Pluto až do roku 2024, je tedy možné, že v průběhu jeho pobytu se projeví celkové zhroucení společenských struktur ať už z důvodů ekonomických, politických, či z důvodů vlivu přírodních sil.
Share:

0 komentářů:

Okomentovat